2777
2789
عنوان

تبخال تو بدن هم ممکنه بزنه؟؟؟

528 بازدید | 21 پست

بچها امکانش هست ک تبخال جای دیگه از بدن هم بزنه مثلا زیر گلو یا جاهای دیگه از بدن؟؟؟اقا. اگر کسی می‌دونه بگه لطفاً🥺کمک بزرگی کرده

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐

اون میشه تاول

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون میشه تاول

ببین من ساکشن کردم غبغبم بعد زیر گلوم الان هم گوش های قرمز و ابداره دور جوش ها هم قرمزه پوستم ...یه نفر گفت تبخال میزنی گفتم آره وقتی تب دارم گفت ممکنه ک اینا هم تبخال باشن شاید پوستت حساسیت نشون داده🥺🥺

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
برادرشوهرم هروقت سرمامیخوردیایه مریضی سخت میگرفت  دورلب ودماغش تب خالهای خیلی بزرگی میزد

آره برا منم لبم میزنه گاهی زیر بینی.ولی میخاستم بدونم جاهای دیگه از بدن هم میزنه؟ینی امکانش هست؟

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
من شنیدم اگه تبخال زدین دست بهش زدین بجاهای دیگه مخصوصا چشم وقسمتای خصوصی  نزنین چون واگیر داره ...

به خاطر همین هم میترسم چون چند شب پیش دست زدم زیر گلوم بعد زدم به پلکم پلکمم خارش گرفت یه دونه قرمز زد ...ولی آخه چند ماهه دارم اینها رو ینی تبخال چند ماه میمونه؟

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐