درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
آره همش سر یه چیزای کوچیک میرم تو گوگل و آنقدر به یه چیز فکر میکنم که جدی جدی علائمشو میبینم
تو گوگل اصلاااا سرچ نکن
منم یه مدت اینجوری بودم و اگه همش بهش فکر کنی بدتر میشه
من مثلا یکم سینه ام درد میگرفت بعد میرفتم سرچ میکردم هزارتا درد و مرض میومد و خییلی میترسیدم و انگار هرچی بیشتر بهش فکر میکردم دردمم بیشتر میشد
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
هم روانشناس برو تا بتونی این نشخوار فکری که داری رو برطرف کنی و هم برو پزشک متخصص اگه جاییت درد میکنه و مشکلی داری نه اینکه تو گوگل سرچ کنی
گوگل کاری بجز اینکه ترس و نگرانیت رو بیشتر کنه انجام نمیده