2777
2789

یعنی همیشه نگرانی که مریض بشی خدای نکرده؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همش سر یه چیزای کوچیک میرم تو گوگل و آنقدر به یه چیز فکر میکنم که جدی جدی علائمشو میبینم

تو گوگل اصلاااا سرچ نکن

منم یه مدت اینجوری بودم و اگه همش بهش فکر کنی بدتر میشه

من مثلا یکم سینه ام درد میگرفت بعد میرفتم سرچ میکردم هزارتا درد و مرض میومد و خییلی میترسیدم و انگار هرچی بیشتر بهش فکر میکردم دردمم بیشتر میشد

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
از چیزی که میترسی ب سمتش برو تا ترست بشکنه  پ ن : ب سمت آتش و مرگ واینا نرو من منظورم تفکرا ...

اینو امتحان کردم جواب نداد همسرمم همینو میگه...آنقدر سر یه چیزای کوچیک رفتم دکتر که میترسم اگه یه روز واقعا مریض شم کسی باورم نکنه

۲۱ سالمه و چندماه دیگم عروسیمه نمیخوام با این حال برم خونه خودم😭

سرچ نکنم چی میشه؟حالم بدتر میشه حس میکنم...

اصلاااا بهش فکر نکن

یا هم اگه مشکلی داری برو دکتر

روانشناس؟

هم روانشناس برو تا بتونی این نشخوار فکری که داری رو برطرف کنی و هم برو پزشک متخصص اگه جاییت درد میکنه و مشکلی داری نه اینکه تو گوگل سرچ کنی

گوگل کاری بجز اینکه ترس و نگرانیت رو بیشتر کنه انجام نمیده