2777
2789

دختره ۱۹ سالگی ازدواج کرده خانواده خودش پولدار خانواده شوهرش پولدار و پاسپورت کانادایی دارن و عین ملکه ها با این دختر رفتار میکنن 

رفت و آمدشون به کانادا مثل شهرستان رفتن ماهاست هر وقت بخوان میرن و بیان چون مشکل پولم ندارن

شوهرشم بچه زرنگ ودرسخون تو یه رشته عالی

واقعا مشکلی داره تو زندگیش وقتی همه چی انقدر براش فراهمه؟ دنیا به کامشه 

چجوری حسادت نکنم؟ 

لطفا نگین ظاهرشو نبین چون از باطنشم تقریبا خبر دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حسادت نکنی خدا بهت بهترشو میده

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

آره انگار اینجوریه  ولی نمیتونم قبول کنم دارم دیوونه میشم

وای منم دختر عمم با اینکه قیافه خوشگلی نداره با یه پسری ازدواج کرد که خیلی خفن و پولداره تو نامزدی براش کلی لوازم آرایشی و بهداشتی آیفون ۱۴ پرومکس آوردن 🫠

اینا همش به پیشونی و قسمته

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

نمیده عزیزم متاسفانه تا الان که نداده از این به بعدم نمیده 

اینجوری نگو 

خدا به اون داده به تو هم می تونه بده 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

وای منم دختر عمم با اینکه قیافه خوشگلی نداره با یه پسری ازدواج کرد که خیلی خفن و پولداره تو نامزدی ب ...

آره همش قسمته 

خوش به حال این آدما واقعا 

اینجوری نگو  خدا به اون داده به تو هم می تونه بده

تونستن که میتونه ولی نمیده بعدم به اون تو ۱۹ سالگی داده اگر همین الانم به من بده ۱۰ سال دیر شده ...