2777
2789

شوهرم میگه ۱بار قبلا نا رفته بودیم تهران

که زن عموم رو ببریم دکتر

میگفت رفتیم سوار پله برقی بشیم.

میگفت موقع پایین اومدن زن عموم ترسیده جیغ میزده و بدو بدو میرفته پایین

ملتم میخ نگاه میکردن😂😂😂دیگه شوهرمو پسر عموش خیلی شیک که مثلا این خانم با ما نسبت نداره سریع میرن بالا و راهشون و جدا میکنن😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زمین خوردن مربوط نیست ولی جالبه منو پدرشوهرم باهم میرفتیم واسه اموزش رانندگی سرهنگه سر کلاس از ...

اين ك خوبه ..مامانم و خواهرم با هم ميرن كلاس رانندگي ..يه سري گفتم بزار با مامانم برمً..خلاصه رفتم ..🤣🤣🤣

مامانم سر ٣ راه پيچيد ب چپ و يه كم جلوتر با اعتماد ب نفس كامل رفت تو جدول😢😢😢..مرد هم عصباني كلافه..فكر كن هوا انقدر گرم بووووود..مربي هم هر چي ك ميگفت مامان برعكس عمل ميكرد..خلاصه يارو عصباني ك بود هيچ مامانم رفت تو جدول ..مربي گفت واسه چي اخه ميري تو جدول..مامانمم گفت اخه بنده خدا موتوريه ميخواست رد شه..يعني من و خواهرم عقب خودمونو ب زور كنترل كرديم ك بلند نخنديم..قيافه مربي رو از اينه ميديديم از ناراحتي مثل لبو شده بود 

تو بهترين اتفاق زندگي مني
شوهرم میگه ۱بار قبلا نا رفته بودیم تهران که زن عموم رو ببریم دکتر میگفت رفتیم سوار پله برقی بشیم. ...

منم یه بار پسرخالم کوچیک بود رو پله برقی انداختمش زمین

من بیرون پله دستشو میکشیدم عقب اونم رو پله برقی میرفت پاینن

عین خمیر نون لواش کش اومد بچه

اين ك خوبه ..مامانم و خواهرم با هم ميرن كلاس رانندگي ..يه سري گفتم بزار با مامانم برمً..خلاصه رفتم . ...

😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اين ك خوبه ..مامانم و خواهرم با هم ميرن كلاس رانندگي ..يه سري گفتم بزار با مامانم برمً..خلاصه رفتم . ...

من جای مربی بودم میگفتم خواهرم شما هرجا خواستی بری زنگ بزن خودم میام میبرمت

لازم نیست گواهینامه بگیری  

ببخشید گوشیم ۲ درصد ش ارژ داره مجبورم برم

عالی بودین بااای😂😂😂😂😂

منم یه بار پسرخالم کوچیک بود رو پله برقی انداختمش زمین من بیرون پله دستشو میکشیدم عقب اونم ...

😂😂😂

من جای مربی بودم میگفتم خواهرم شما هرجا خواستی بری زنگ بزن خودم میام میبرمت لازم نیست گواهینامه بگی ...

اتفاقا مربي عصباني بود..ميگفت اخه شما منتظري من يهو بگم چيكار كني..واسه چي پس اومدي ياد بگيري..قاطي بود يارووو..فكر كن ب مامانم ميگفت برو دنده ٢-٣ مامانم بدون اينكه كلاج بگيره دنده عوض ميكرد🤣🤣🤣

تو بهترين اتفاق زندگي مني

من معمولا زمين بخورم پاميشم خنده كنان به راهم ادامه ميدم  

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه