2777
2789

۱بار داخل بازار سرپوشیده داشتیم میرفتیم با مامانم

یهو دیدم مامانم ۲متر رفت جلو😂😂😂مثل اینا که اسکیت سوار شدن😄😄نگاه کردم دیدم ۱پوست موز زیر پاشه و داره میره😂😂😂بجای اینکه برم دنبال مامانم نشستم گوشه دیوار دلم و گرفتم وخندیدم.مامانمم افتاده بود اونور از خنده😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک ماه پیش با مادر شوهرم رفتم فروشگاه موقع بیرون اومدن پله رو ندیدم پرت شدم وسط کوچه واسه اینکه مادر شوهرم سو استفاده نکنه سریع بلند شدم با کفش پاشنه شکسته خودم و رسوندم تو ماشین .مادر شوهر جانم دست گزاشتم بود رو قلبش وای ترسیدم سکته کردم و...من جلو شوهرم واسه اینکه ضایع نشم گفتم داشتم دنبال ماشین تو می‌گشتم هول شدم البته یواش خوردم زمین گفت معلومه از  پاشنه کفشت  

۱بار داخل بازار سرپوشیده داشتیم میرفتیم با مامانم یهو دیدم مامانم ۲متر رفت جلو😂😂😂مثل اینا که اسک ...

واااااي نميدوني چقدر خنديدم ..يعني بلند بلند خنديدم..تا شوهرم بيدار شد سرمو كردمً زير لاهاف مثلا من نبودم🤣🤣🤣🤣🤣

تو بهترين اتفاق زندگي مني
من هر وقت با مامانم ميرم بيرون امكان نداره مامانم پاش پيچ نخوره و نيفته..يعني الان ك دارمً تايپ ميكن ...

من و دختر عمم هم با عمم رفته بودیم بیرون عمم خودد زمین ما اینقدر خندیدیم قهر کرد ول کرد رفت

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

به زمین خوردن مربوط نیست ولی جالبه

منو پدرشوهرم باهم میرفتیم واسه اموزش رانندگی

سرهنگه سر کلاس از پدرشوهرم پرسید این تابلو یعنی چی؟تابلوی حق تقدم بود ک عکسشو گذاشتم.پدرشوهر ساده ی منم بعد ۱کم فکر کردن گفت یعنی هوا مه آلود هست😂😂چون تتبلو بی رنگ و سفید بکد تشبیه هش کرد به مِه😅😥😥😅😅😅

وای من رفتم زیر میز فقط صندلی گاز میزدم😂😂کلاس ترکید رو هوا😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
واااااي نميدوني چقدر خنديدم ..يعني بلند بلند خنديدم..تا شوهرم بيدار شد سرمو كردمً زير لاهاف مثلا من ...

😅😅

چرا اخه مه الود؟؟؟؟؟؟/ چه رببطی داشت؟    

چون تابلو بی رنگ و سفید بود تشبیهش کرد به مه😅😅😅

وای چند سال پیش تازه کف بانک روسرامیک کرده بودن و جلوی هر باجه صندلی چرخدار گزاشته بودن مامانم رفت بشینه رو صندلی ..صندلی سر خورد خخخ مامانم واسه اینکه ضایع نشه وسط زمین و آسمون دفترچه حسابش رو داد به کارمند بانک آقا اومدم پول بردارم ...من داشتم از خنده زمین رو گاز می‌گرفتم