2777
2789

بچه ها كلي خنديدم ب خاطره هاتون..دمتون گرم ..شوهرم كنارم خوابيده ..من اروم ميخندم ولي از خنده من تشك تخت تكون ميخوره..بيچاره يهو پاشد پريد از خواب گفت چيه چي شده واي..بعد خوابيد ..خخخخ

تو بهترين اتفاق زندگي مني

ما اراکی بودیم

خواهرم ازدواج گرده بود تهران

واسه یار اول رفتموخونشون موندم .من و برد خیابون مثلا 

منمومحو مراکز خرید شده بودم.خیلس واسم جذاب و زیاد بود

دیدین ۱ میلخ هایی وسط پیاده رو هست!

همینجور که چشم تو مغازه بود

دیدم شتلق ۱ چیزی محکم خورد به پایین نافم😓😓😓اینقدر درد گرفته بود که دستمو گرفته بودم برنمیداشتم😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات خیلی خوب بود      

مرسی😄😄😄

ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﭼﺮﺍ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﻦ ﻧﻤﯿــــــــﺎﺩ ؟؟😎😎ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﺑﯿﺎﺩ😂😂 !!!ﺍﻻﻧﻢﺍﯾﻨﺠﺎﺱ !!😐.. ﻣﺛﻞ ﺍﻧﺘﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﮕﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ😂 ﺳــﻼﻡ ﮐـﻦ خاله ها ببیننت😝😝
بچه ها كلي خنديدم ب خاطره هاتون..دمتون گرم ..شوهرم كنارم خوابيده ..من اروم ميخندم ولي از خنده من تشك ...

منم😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

زمان دانشجویی یکی از دوستام تو سالن دانشگاه دید بود یکی از پسرها خورده زمین از فردای اون روز ثمین تو دانشگاه ت پسرت رو میدید به هر کسی که همراهش بود می‌گفت من دیدم این پسرت خورده زمین و...هم خلاصه بعد دو هفته یه گروه ۸نفره ایستاده بودیم تا پسرم رد شد ثمین گفت این پسره رو دیدید یهو پسرم برگشت گفت خانومها من تو سالن خوردم زمین دیوونه ام کردی اینقدر هر روز به همه گفتی ما😂ثمین😄پسره😣

من هر وقت با مامانم ميرم بيرون امكان نداره مامانم پاش پيچ نخوره و نيفته..يعني الان ك دارمً تايپ ميكنم يادم ميفته دارمً ميميرم از خنده..حالا پيچ خوردن پاش و اينا ب كنار ..مارو دنبال ميكنه..اخه تا پيچ ميخوره من خندم ميگيره دست خودم نيست ..مامانم كم ميمونه دنبالم كنه..اخه من چيكار كنم اون پاش پيچ ميخوره..يه جور قيافه ميگيره انگار من ب پاش گفتم پيچ بخور..

تو بهترين اتفاق زندگي مني

۱ بارم تازه عقد کرده بودم اومده بودم شهر شوهرم

باهم رفتیم خیابون

کفشای منم پاشنه داشت

همچین کلاس میذاشتم و صاف راه میرفتم که انگار درخت بودم..

آقا این شوهره مارو برد ۱ جا سرپایینی بود با اولین قدم پای راستم از زیر دراومدپخش زمین شدم😂😂حالا اونجا شلوووووووغ😥😥😥خوبه شوهرم دستمو گرفته بود...

۱کم رفتیم جلوتر باز پام از زیر در اومد

شوهرم گفت اولش فکر کردم اتفاقیه والان مطمئن شدم دست پا چلفتی ای😂😂دِلامصب زمین کجه خووووو😅😅

من هر وقت با مامانم ميرم بيرون امكان نداره مامانم پاش پيچ نخوره و نيفته..يعني الان ك دارمً تايپ ميكن ...

دنبال میکنه😂😂😂

گیسو کلا با شهر دیگه مشکل داری    

آره من آب و هوا روم تاثیر میذاره😂😂😂

یبارم به دبیر هندسه داشتیم دبیرستان مرد بود خیلیم خجالتی بودداشت درس میداد عقب عقب رفت از رو سکو افتاد زمین بهد اومد بلند بشه پاش گیر کرده بود تو سطل آشغال بنده خدا ما همه آماده انفجار بودیم اما جرات نمیکردیم قیافه هامونو که دید گفت بخندید دیگه 

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی