2777
2789
من اولین بار که سوار ماشین شدم،سر چهارراه تموم پسرای خیابونمون پیش موتوراشون وایساده بودن،ما هم خیلی ...

وای این ترمز و گاز و اینا خیلی بده خاطره های خنده دار و بد زیادی دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبارم با خواهرم تو پیاده رو میرفتیم یه نونوایی بود مردم وایساده بودن صف پیاده رو هم زیاد پهن نبود خواهرم پاش سر خورد یه آقایی ایستاده بود اونو بغل کرد که نیفته تو جوب بعدشم خیلی ریلاکس از بغل آقاهه درومد و راهشو ادامه داد اقا بنده خدا هنگ کرده بود

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
من یکبارباعجله داشتم ازخیابان رد میشدم کفشم موند وسط خیابان وخودم رفتم آخه چراغ سبزشده بودیک دونه ما ...

وای کف زمینما😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من خودم نه اما دوستم چرا این قضیه مال ده ساله پیشه با دوستم تو کوچه راه میرفتیم یه افغانی از روبرو میومد اقا این دوست منم ترسیده بود سر ظهر بود فکرکرد یاروم یکم راهشو کج کرد به سمت ما دوستم خورد زمین بلند شد عصبانی به یارو گفت خفه شو مرده بودم از خنده بنده خدا اصلا هیچی تگفته بود بابا😂😂😂😂😂

اخرین بارم که همین چند روز پیش داشتم با شوهرم میرفتیم حواسم به مغازه ها بود پام پیچ خورد زانوم خیلی درد گرفت دو روز فلج افتاده بودم زمین الانم باز با احتیاط راه میرم

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

خخخخخ

منم يه بار ١١-١٢ سالم بود دوچرخه سواري ميكردم ..پسراي كوچمون از دور ديدمً ك سر كوچه وايسادن.گفتم بزار به پوزي بدم و يه دستي برونم دوچرخه رو..

خلاصه چشمتون روز بد نبينه دوچرخه رو يه دستي گرفتن همانا و با سرعت تمام رفتم تو جوب ..خيلي بد خوردم زمين خيلي..همشون كلي بهم خنديدن..خنده دارش اينجاست ك بلند شدم باز سوار شدم رفتم ..😝😝😝

تو بهترين اتفاق زندگي مني

تازه ازدواج کرده بودم زمستون بود با همسرم رفتیم پیاده روی،همه جام یخبندون بود،منم با فیس وافاده بغل همسرم راه میرفتم یهو پام سر خورد داشتم میفتادم شوهرم دستشو داد تا نخورم زمین همینطور که میفتادم تادستشو گرفتم ناخوداکاه برااینکه نیفتم اونم کشیدم افتاد روم،نمیدونستم بخندم یا گریه کنم ولی خیلی ضایع شدم پیش شوهری

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
من خودم نه اما دوستم چرا این قضیه مال ده ساله پیشه با دوستم تو کوچه راه میرفتیم یه افغانی از روبرو م ...

واااای مردم از خنده 😂😂😂😂خدا خیرت بده

ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﭼﺮﺍ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﻦ ﻧﻤﯿــــــــﺎﺩ ؟؟😎😎ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﺑﯿﺎﺩ😂😂 !!!ﺍﻻﻧﻢﺍﯾﻨﺠﺎﺱ !!😐.. ﻣﺛﻞ ﺍﻧﺘﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﮕﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ😂 ﺳــﻼﻡ ﮐـﻦ خاله ها ببیننت😝😝
من خودم نه اما دوستم چرا این قضیه مال ده ساله پیشه با دوستم تو کوچه راه میرفتیم یه افغانی از روبرو م ...

😁😁😁

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا