2777
2789

یه بار بابام‌مهمون داشت تو پارکینک بودن من میخاستم براشون چایی ببرم‌از این شلوار گشادا پام‌بود خیلی با ناز و اعتماد به نفس سینی رو برداشتم در حین‌پایین اومدانگشت شست پای چپم گیر کرد توپاچه شلوار پای راستم جفت پام یکی شد گله مقل زنان رفتم پایین اصابت کردم‌به در خونه طبقه دوم‌و همچین با ضرب خوردم به در که در باز شدرفتم تو (خونه عموم طبقه دوم بود) اونام همچنان شوک بلندشدم‌سلام دادم اومدم بیرون درو بستم 

❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی سری تو مدرسه خوردم زمین بعد خودم انقد خندیدم دوستام فکر کردن سر خورد ب جایی داشتن با تعجب نگاه میکردن خیلی ضایع بود

همین الان دقیقا تو همین لحظه یه نفر تو دنیا هست که داره دست نیافتنی‌ترین آرزوی مارو زندگی میکنه!!
وای یا خدا خیلی خوب بود

هیچوقت یادم نمیره یبار همینجوری با یان شلوارا تو خونه خوردم زمین دقیقا مثل یه تیکه جوب راست بدون اینکه زانوهام خم‌شه محکم خوردم زمین صورتم کلتک شد 😅😅😅😅و اینگونه بود ک من دیگه شلوار گشاد رو بوسیدم گذاشتم کنار

دوازده سالم بود

رفته بودیم عروسی انقد خوشکل کرده که همه ی نگاه پسرای همسن خودم به من بود  داشتم از پله ها میومدم پایین که دیدم نگاها به منه یهو به خودم مغرور شدم دوتا پله مونده بود برسم پایین پاشنه ی کفشم گیر کرد افتادم زمین 

من    

پسرا    

اینم یادم‌اومد چند وقت پیش رقته بودیم شمال با همسرم اینا ولی ویلا جنگلی بودیم یه دریاچه خیلیی خوبی داشت پر از سنگ های ریز و درشت بعد به همسرم گفتم بیا یکم بریم جلوتر ولی خب جای پا سخت بود دیگه رو سنگای خیس پاتو بزاری یکی از فامیلاهم داشت کلا از محیط فیلم میگرفت اومدم دستم بدم‌ب شوهرم ک نیفتم ی دفه پام از رو سنگه لیز خورد با دست و صورت افتادم‌تو ابه خیس شدم تا اومدم بلندشدم باز لیز خوردم و این دفه با ک و ن زارت افتادم تو آب و جالبیش این بود ک فیلمم ضبط شده اصلا یه وضعی

۱بار داخل بازار سرپوشیده داشتیم میرفتیم با مامانم یهو دیدم مامانم ۲متر رفت جلو😂😂😂مثل اینا که اسک ...

چه باحال گیسو جون اراکی هستی؟؟؟

واای    

و اینگونه بود ک فهمیدم‌دوربین ماله جاریم بوده خخخخ چقدر فیلمو ببینه میخنده بهم

جاريم تو عروسيش داشت تركي ميرقصيد خورد زمين   

تو فيلم عروسيش هست حذفش نكرده اتليه  

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم