2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🎋پولدار شوید اما بیشعور باشیدوبازن وفرزندتون درست رفتارنکنید،فقیرترین هستید🎋

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋

پدر بزرگم بوده . مالک بوده و حجره دار ‌ خیلییی دست و دل باز و دست به خیر داشته بعداز اون یکی از عمه های سن بالام ک ۹۰ درصد ثروتش همچنان ارثیه پدر و شوهرش . کلا اطرافیان من اکثرا از طریق ارث ثروت بالا دارن

خودمونیم 

حالا خیلیم پولدار نیسیم نسبت به بقیه فامیل پولدار تریم 

زندگیمون ساده اس خسیس نیستم ولی خب لاکچری و بریز و بپاش هم نیستیم

خیلی خوشمون نمیاد از تجملات 

بیشتر هزینه برای راحتی میکنیم تا تجملات

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

لاکچری و پول خرج کن

یکی تو بساز بفروشه

یکی هم چند تا شغل داره : رستوران ، باغ دار ، تاجر

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد