2777
2789
عنوان

شام😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 94 پست
پاستا قارچ و اسفناج 

من خودم تا حالا پاستا درست نکردم سخته😅😅😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ظهر داشتم جوجه درست میکردم با شوهرم بحثم شد نخوردم اومد گذاشت برام غذا هنوز همونجور رو کانتر گذاشته بود غروبی هم سر رفتار مامانش اعصابمون خورد شد بازم بحث کردیم غذا رو ریختم شام کتلت درست کردم گذاشتم همونجا بازم نخوردم از صبح هیچی تا حالا

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
نداریم چیزی درست کنم

بس کن 

اگه نداری چطوری نت می خری؟

چرا تو خصوصی تا بهت گفتم آدرس حضوری بده نیست شدی؟!

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چیزی نداریم

برای چی🥲🥲

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
خب موادش نیست یا حوصلش کدومش😅😂😂😂

🥲اولا مجردم دوما مامانم حوصله ندارع😂سوما به خودم باشه حوصله ندارم هیچی بخورم دوشیانه روز غذا درست نکنن نمیگم کو غذا😂🖐️

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بهش بگین غذای امشب همینه یا میخوری یا گشنه میخوابی😂😂😂

دقیقا..... می‌گفت خیلی خوردم

گفتم پس اون همبرگر و کجا می‌خوای بذاری دقیقا ؟؟؟؟؟😂😂😂😂

خودم اضافه وزن دارم،به هوای پسرم غذا درست میکنم ،اینم نمیخوره،خودم میخورم چاق میشم

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

من که چیزی نخوردم اشتها نداشتم 

اهان

سعی کن یه چیزی بخوری بهتره

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

والا مامان بابام نیستن پاشدم یه ماکارونی درست کردم با سالاد شیرازی و سیر ترشی و دوغ جاتون خالی 😋

اخ دلم خواست خوش به حالتون🥲😅😅