آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از ظهر داشتم جوجه درست میکردم با شوهرم بحثم شد نخوردم اومد گذاشت برام غذا هنوز همونجور رو کانتر گذاشته بود غروبی هم سر رفتار مامانش اعصابمون خورد شد بازم بحث کردیم غذا رو ریختم شام کتلت درست کردم گذاشتم همونجا بازم نخوردم از صبح هیچی تا حالا
مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ، قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
والا مامان بابام نیستن پاشدم یه ماکارونی درست کردم با سالاد شیرازی و سیر ترشی و دوغ جاتون خالی 😋
اخ دلم خواست خوش به حالتون🥲😅😅