2777
2789

بی بی چک دادی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان و کیست داری حتما پیش دکتر زنان برو همش تو ی ماه رفع میشه

چیزی نخور حالا دیر و زود پریود طبیعیه اما دکتر زنان برو حتما بعدا هزار مریضی دیگ میگیری

کیست تخمدان باعث ایجاد کیست سینه هم میشه ها

بعدا یائسگی زودتر هم میگیری بدتر میشه

فارغ ز غوغای جهان

هنوز دیر نشده که زانوی غم بغل گرفتی

یکم صبر کن

گاهی حتی یه هفته دیرتر هم میشه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

حاجی داره میگه مجرده

شمابه بزرگواریت ببخش فقط تایپیک زده وبقیه اش رونمیخونم

روی منم ریپ نزده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ﮐﯿﺴﺖ ﺗﺨﻤﺪﺍﻥ عموماً ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯﻏﻠﺒﻪ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﻭ ﺳﺮﺩﯼ ﺩﺭ ﻧﺎﺣﯿﻪ ﺗﺨﻤﺪﺍن هاﺳﺖ ﻭ ﺷﺎﯾﻌﺘﺮﯾﻦ ﻋﻠﺖ ﺑﺮﻭﺯ آﻥ، ﺍﺳﺘﺤﻤﺎﻡ ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﻗﺎﻋﺪﮔﯽ می باشد.
 ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺒﺘﻼ‌ ﺑﻪ ﮐﯿﺴﺖ ﺗﺨﻤﺪﺍﻥ، ﺑﺎ ﺗﺮﮎ ﺍﯾﻦ ﻋﺎﺩﺕ ﻏﻠﻂ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺭﺍﯾﺞ ﺷﺪﻩ ﻭ تأکید ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺣﻔﻆ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺑﺪﻥ، ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﻗﺎﻋﺪﮔﯽ ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﺍﺳﺘﺤﻤﺎﻡ ﺷﻮﺩ، ﺩﺭﻣﺎﻥ می شوند.

ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﻫﺎ ﺍﺳﺘﺤﻤﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﭘﺮﯾﻮﺩ، ﺑﺎﻋﺚ ﻟﻖ ﺷﺪﻥ ﮐﻤﺮ ﺍﺳﺖ! ﻟﻖ ﺷﺪﻥ ﯾﺎ ﺳﺴﺘﯽ ﮐﻤﺮ می تواند ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﻤﺮ ﺩﺭﺩﻫﺎ، ﺳﺴﺘﯽ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﻮﻓﺘﮕﯽ و ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﯽ ﺭﻭﺡ ﺷﺪﻥ ﮐﻤﺮ، ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﺪ.

ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺯﺩﻥ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﻗﺎﻋﺪﮔﯽ، ﮐﺮﺍﻫﺖ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼ‌ﻣﺘﯽ ﺯﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻀﺮ می باشد؛ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﻗﺎﻋﺪﮔﯽ، ﺳﺮﺩﯼ ﺑﺮ ﻣﺰﺍﺝ ﺯﻧﺎﻥ ﻏﻠﺒﻪ می کند ﻭ ﺣﺘﯽ ﺍﺯ ﺷﺴﺘﺸﻮ ﻭ ﻃﻬﺎﺭﺕ ﺑﺪﻥ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ.

ﺍﺯ ﻋﻠﻞ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺮﻭﺯ ﮐﯿﺴﺖ، ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻏﺬﯾﻪ ﺳﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﻗﺎﻋﺪﮔﯽ می باشد.
 ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺮﻍ ﻣﺎﺷﯿﻨﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺗﻮﺍﺯﻥ ﻫﻮﺭﻣﻮﻧﯽ ﺑﺪﻥ ﻭ ﺭﺷﺪ ﮐﯿﺴﺖ ﺍﺳﺖ.
 ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﺯﺍﻧﻮ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺩﺭ ﻣﮑﺎن های ﺳﺮﺩ، ﺳﻔﺖ ﻭ ﻣﺮﻃﻮﺏ مثلاً‌ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﻤﺎﻥ، پلّه، ﻣﻮﮐﺖ، ﭼﻤﻦ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﻤﺎﻡ، می تواند ﺑﺎﻋﺚ ﺟﺬﺏ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﻭ ﺭﺷﺪ ﮐﯿﺴﺖ ﺩﺭ ﺗﺨﻤﺪﺍن ها ﺷﻮﺩ.