2777
2789

سلام

به نظرتون چه جوری مسائل جنسی رو به دخترامون یا پسرامون توضیح بدیم که در آینده اگر خدای نکرده مشکلی براشون پیش اومد چه جوری برخورد کنن 

چه جوری حریم خصوصی رو بهشون بفهمونیم..

اگه موردی براتون پیش اومده بگین

حریم خصوصی جاهایی که تو استخر با مایو میپوشونه خصوصیه و غیر از خودت و مادر کسی حق دیدنش رو نداره و نمیتونه دست بزنه و اگر این کار رو کرد زودتر به من خبرش رو بده تا باهاش برخورد کنم معمولا بچه ها همکاری میکنن.

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من که مشاور کاملا توضیح داد که چی باید بگیم اما چون مفصله و گفتنش هم باعث میشه مثل همیشه یه عده کاربر جان بر کف بریزن تو تاپیک...توصیه میکنم شما هم بری مشاور 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

سۆالات جنسی اصولاً از سن چهارسالگی شروع می‌شود و تا بلوغ ادامه دارد، شما هم باید هر مرحله را با توجه به سن کودک و میزان اطلاعات او مدیریت کنید.

قدم به قدم با او پیش روید و بگذارید احساس امنیت کند.

موضوع دیگری که کنجکاوی کودکان را ممکن است ایجاد کند، میل به کشف بدن خود و دیگران است.

خیلی از والدین با فهمیدن این موضوع عصبانی می‌شوند، البته حق دارند، دیدن چنین صحنه‌هایی ناراحت کننده است؛ اما فراموش نکنید که این‌ها یک کنجکاوی طبیعی است و مانند سۆالاتی که می‌پرسد، باید با مدیریت شما برطرف شود.

شما باید بدانید که بچه‌ها دچار کنجکاوی‌های جنسی می‌شوند و به بهانه‌های مختلف از تنها ماندن و وارسی‌های آن‌ها به بدن یکدیگر جلوگیری کنید. برای مثال نگذارید آن‌ها در اطاق در بسته با هم بازی کنند.

اگر متوجه شدید که فرزندتان با دوستش بازی جنسی می‌کند، برای مثال دکتر بازی که اتفاقاً بازی محبوبی است، خونسردی خود را حفظ کنید و در بازیشان مداخله کرده و سمت و سویش را تغییر دهید. مثلاً بگویید بهتر است به دستان هم آمپول بزنید و یا دندان‌های هم را معاینه کنید.

ادامه دارد....

💕💕💕

@childpsychology

🔴روانشناسى كودك 👇

https://telegram.me/childpsychology

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دو سۆال است که تقریباً همه کودکان زیر هفت سال را گیج می‌کند (یعنی کودکانی که هنوز به مدرسه نمی‌روند). این دو سۆال عبارتند از:

۱- بچه چگونه درست می‌شود؟

۲- بچه چگونه به دنیا می‌آید؟

توصیه می‌شود که ابتدا نظر خود کودک را بشنویم و آنگاه تفسیر خودمان را بگوییم. توضیح ما باید از واقعیت دور نباشد، اما لازم نیست که توضیح کاملی هم درباره یک ارتباط جنسی به او بدهیم. باید مراقب باشیم که پاسخ ما بیش از حد نباشد چون در این صورت باعث بیداری زودرس جنسی در او می‌شود.

گاهی هر پاسخی که می‌دهید خود یک سۆال دیگر ایجاد می‌کند، در این صورت باید این گفتگو را مدیریت کنید. به هیچ وجه نگذارید فرزندتان احساس کند شما دستپاچه شده‌اید. با این موضوع عادی برخورد کنید.

برای مراقب جنسی از فرزندتان تفاوت تماس خوب و بد را به او بیاموزید

تماسهای خوب:
بغل کردن
گرفتن دست‌ها
نوازش کردن مو‌ها برای ابراز لطف
بوسیدن معمولی به شیوه اقوام و نزدیکان
ضربه ملایم به پشت برای تحسین و تشویق
معاینه توسط پزشک

تماسهای خوب و بد را براي مراقبتهاي جنسى به فرزندتان بياموزيد:

📍تماسهای مشکوک:
نیشگون گرفتن
قلقلک و لمس نقاط خصوصی بدن
دست‌دان همراه با نیشگون گرفتن دست
مالیدن پشت و کمر
بغل کردن طولانی مدت

⭕️ تماسهای بد:
نیشگون گرفتن پا‌ها و وسط پا‌ها
نوازش ناحیه تناسلی
مالیدن پشت و کمر یا هر نقطه از بدن به پشت و باسن
دست زدن به ناحیه تناسلی و سینه‌ها

مامان بابا من چطوری به دنیا اومدم؟

به بچه‌های کوچک‌تر می‌توانید پاسخ دهید: ما از خدا خواستیم و خدا هم تو را به ما داد. در شکم مادر رشد کردی و بعد از مدتی در بیمارستان، تو را بیرون آوردند. اما وقتی بچه‌ها بزرگ‌تر می‌شوند، این پاسخ برایشان قانع کننده نیست. ممکن است بپرسند: من چگونه وارد شکم مادر شدم؟
می‌توان جواب داد: وقتی پدر و مادر می‌خواهند که بچه‌ای داشته باشند، سلولی از بدن پدر به سلولی در بدن مادر می‌پیوندد، و آن وقت رشد بچه شروع می‌شود. وقتی بچه به اندازه کافی بزرگ شد، از شکم مادر بیرون می‌آید.
گاهی این گفتگو به همین جا ختم نمی‌شود و سۆال بعدی کودک شاید‌‌ همان چیزی باشد که مایه وحشت والدین است: «سلول پدر چطور وارد بدن مادر می‌شود؟» بار دیگر، ابتدا باید از کودک سۆال کنید که نظر او چیست؟ احتمالاً با نظریه‌های جالب کودک مواجه خواهید شد: بابا دانه را در شکم مادر می‌کارد، خانم دکتر دانه‌ای را با جراحی می‌کارد درون شکم مامان.
سۆال بعدی که ممکن است از ذهن کودک خارج شود، این است که: «تو و بابا چه وقت قصد دارید بچه درست کنید؟»، برای این سۆال برخلاف تصور ما، جوابی ساده کافی خواهد بود: «مادر‌ها و پدر‌ها به یکدیگر عشق می‌ورزند و می‌خواهند بچه‌ای داشته باشند تا به او هم عشق بورزند.»

💕💕💕
@childpsychology

🔴عضويت 👇
https://telegram.me/childpsychology

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

این نظر یک روانشناس کودک هست که کانال تل گرامش هم موجوده.

من خودم تقریبا همین طوری رفتار کردم و میکنم با بچه هام.

دلم میخواست نظرم رو بگم ولی چون استارتر تازه وارده هنوز نیومده تاپیک جنسی زده مشکوک میزنه. شاید من اشتباه فکر میکنم اگه اشتباه میکنم عذر میخوام ولی بهتر بود میذاشتی از راه میرسیدی بعد تاپیک جنسی میزدی

بگو مسی بریزن چی میخاد بشه.بذار ما هم یا بگیریم

من سر جنگ با مخالفان 2030 رو ندارم   

خلاصه اش اینه که باید به بچه مناسب با سنش همه حقیقت رو گفت

به قول پارمیدا منابع مناسب هم تو نت هست که سرچ کنی اطلاعات خوبی میگیری سایتهای معتبر روانشناسی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بچه چند ساله منظورته؟؟ این خیلی مهمه، روش آموزش به بچه ۴ ساله فرق میکنه با بچه ۱۰ ساله با ۱۴ ساله ، ...

هرسنی مهم نیس 

بالاخره باید یاد بگیرن دیگه