2777
2789
عنوان

مسائل جنسی رو چه جوری به بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 20052 بازدید | 30 پست

ارغوان به نکته خوبی اشاره کرد چرا شما که بچه نداری نگران این مطلب هستی؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواست نظرم رو بگم ولی چون استارتر تازه وارده هنوز نیومده تاپیک جنسی زده مشکوک میزنه. شاید من ا ...

عزیزم تازه وارد نیستم .

تاپیک زیاد زدم شما نیومدی

ارغوان به نکته خوبی اشاره کرد چرا شما که بچه نداری نگران این مطلب هستی؟

نمیدونم یهو ذهنمو درگیر کرد 

آخه تو فامیلمون دیدم که بچه ها باهم درمورد جاهای خصوصی شون صحبت میکردن یا حتی شنیدم که بهم نشون میدن

عزیزم تازه وارد نیستم . تاپیک زیاد زدم شما نیومدی

عضویتت 28 خرداد. تعداد تاپیک دو عدد که هردو مربوط به مسایل جنسیه یکیش میگفتی سینه هام کوچیکه چیکار کنم بزرگ شه شوهرم خوشش بیاد این از این . تازه گفتی بچه ندارم برا چی در این باره تاپیک زدی؟

چه ربطی به 2030داره مسی از دست تو

چون هر چی مشاور گفته بود همونایی بود که 2030 گفته   ...اطلاعات دقیق و صحیح جنسی البته متناسب با سن بچه و از کانال مطمین یعنی والدین و مدارس

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چون هر چی مشاور گفته بود همونایی بود که 2030 گفته   ...اطلاعات دقیق و صحیح جنسی البته متناسب ...

خانومی کاش یه تاپیک جدا واسه اطلاعاتی که در این مورد داری میزدی چون من دختر دوازده ساله ام سوالایی ازم میپرسه که موندم چی بگم 

خدا کافیست❤️
عضویتت 28 خرداد. تعداد تاپیک دو عدد که هردو مربوط به مسایل جنسیه یکیش میگفتی سینه هام کوچیکه چیکار ک ...

متاسفم برات همین چرا گیر دادی به من خب حق ندارم تاپیک بزنم چون تازه وارد شدم

فیلتر شکن داری؟ برو سرچ کن پورن. اونجا بهتره تا بیایی اینجا مردمو سرکار بذاری

آلان فکر میکنی من قصدم چی بوده نه به خدا چرا باید مردمو سر کار بذارم یه تاپیک تجاوز بود فقط ذهنمو درگیر کرد که چه جوری باید آموزش بدیم به بچه ها که خدای نکرده گرفتار چنین مسائلی نشدن

شماهم مشکل نداری با این قضیه بر بیرون نخون...همه خانومن چه اشکالی داره درمورد اینا بحث بشه

چقدر بد برخورد میکنید خانوما بعضیاتون

خب منم زمانی که عقد بودم کلاسای تربیت فرزند میرفتم چون میدونستم بعدا وقت ندارم. 

خیلی از سوالای مربوط به تربیت فرزندو هم همین الان که بچه ندارم سعی میکنم جواباشو پیدا کنم

الان من مشکل دارم؟

میشه برا سلامتی عزیزانم یک صلوات بفرستین❤🌺🌺🌺
چقدر بد برخورد میکنید خانوما بعضیاتون خب منم زمانی که عقد بودم کلاسای تربیت فرزند میرفتم چون میدونس ...

واقعا منم همین طور دوست دارم کامل به تربیت بچم فکر کنم و برنامه ریزی کنم بعد اقدام کنم که بعدا خدای نکرده بچم باعث سرافکندگیم نشه