2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گراتن سبزیجات

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
غذای برنجی؟ عدس پلو و انواع خورشت ها با برنج، زرشک پلو هم اگر بلد باشی خوبه

آره، منظورم اینه چیزای جدید مثلا خورشت های جدید به جز قیمه و قورمه و اینایی همیشه همه میخورن 

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست💜
آره، منظورم اینه چیزای جدید مثلا خورشت های جدید به جز قیمه و قورمه و اینایی همیشه همه میخورن 

والا ما کلا چند نوع وعده غذایی بیشتر نداریم که بهشون چیز میز اضافه میشه(خورشتی، حبوباتی، سالادی) 

برنج، کته، ماکارنی، سیب زمینی😂😂

....💖!
مواد دلمه آماده کن بدون گوشت بزار با برنج دم بکشه میشه پلو سبزیجات دلم خواست    

چیا میریرین مواد دلمه؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
والا ما کلا چند نوع وعده غذایی بیشتر نداریم که بهشون چیز میز اضافه میشه(خورشتی، حبوباتی، سالادی)&nbs ...

آره ماهم همینطوریم مثلا اون روز تو اینرنت قیمه لاپلو دیدم درست کردیم انقدددددر خوشمزه شد که نگو برا همین دوست دارم چیزای جدید بیشتر امتحان کنم

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست💜
آره ماهم همینطوریم مثلا اون روز تو اینرنت قیمه لاپلو دیدم درست کردیم انقدددددر خوشمزه شد که نگو برا ...

خورشت های جدید امتحان کن 

شاید دوست داشتید

خورشت بادمجون مثلا من گاهی با چرخ کرده میپزم گاهی با مرغ

میشه ۲نوع خورشت😂

خورشت الو اسفناج فسنجون خورشت الو یا به آلو

انواع قاطی پلو ها هر دفعه یه چیزی کم و زیاد کن یباد با چرخ کرده بپز یبار با مرغ مثلا هویح پلو من بیشتر با مرع میپزم

کباب تابه ای مرغ هم میپزم جدیدا خیلی دوست دارن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز