2777
2789
عنوان

غذای جدید بگین😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 19 پست

نخود فرنگی به اندازه دلخواه آب پز کن در حد ۵دقیقه 

یه پیاز سرخ کن ادویه بزن یه سینه مرغ پخته و ریش شده بریز داخل پیاز تفت بده بعد نخود هارو اضافه کن تفت بده بهش شوید خشک اضافه کن نمک و زعفرون بعد برنج آبکش کن و لابه لای برنج بریز بزار دم بکشه خیلی خیلی خوشمزس 

عضوگروه بنفش  وزن شروع ۷۶.۶۰۰  وزن بعد ۳ماه ۶۷  وزن هدف ۶۴

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نخود فرنگی به اندازه دلخواه آب پز کن در حد ۵دقیقه  یه پیاز سرخ کن ادویه بزن یه سینه مرغ پخته و ...

مرسی حتما امتحان میکنم😍😍

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست💜

نصف سینه مرغ خام مکعبی ریز خورد کن یه پیاز سرخ کن زردچوبه بزن با فلفل سیاه و آویشن میتونی فلفل دلمه هم بریزی بعد ک مرغا تغییر رنگ دادن ۵تا گوجه رنده شده بهش اضافه کن وقتی رنگ گوجه باز شد نصف قاشق رب دلخواهه اضافه کم تفت بده رنگش ک باز شد نمک بزن زیرش رو کم کن ۱۵دقیقه درشو بزار تا مرغش بپزه 

نصف بسته پاستا با فرم دلخواه بپز آبکش کن به این مواد اضافه کن مخلوط کن وقتی کامل مخلوط شد نمکش رو تست کن بعد روش پنیر پیتزا بریز ودرش رو بزار وقتی پنیرش آب شد امادس نوش جان

عضوگروه بنفش  وزن شروع ۷۶.۶۰۰  وزن بعد ۳ماه ۶۷  وزن هدف ۶۴