2777
2789
عنوان

یه سوال درباره دوست اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 38 پست

پارتنر که دوست اجتمایی داره  رو شوت میکنم تو هوا ، بره پیش همون دوست اجتمایی  ، یا با من یا با بقیه 

دوست اجتمایی چه صیغه ایه وقتی با کسی تو رابطه ای؟؟ چه اصراری هست بره با اون تنها؟؟ یا خودت هم  میری یا کات کن یا نزار بده،  تجربه زیاده مثل مشکل شما  ، با هر آدمی تو رابطه نرید ، ارزش قائل باشید برای زمان تون برای خودتون

عزیزم سعی کن منصرف ش کنی یا خودت هم برو حتما

توجیهشم شده این که،من که شوخی دستی باهاشون نمیکنم،حدودمو همیشه نگه میدارم،بیشتر از حدی،اجازه نمیدم ب ...

ببین من اگه جات بودم یا میگفتم این مسخره بازی رو تموم کنه یا کات

سلام دخترررررررررررم با تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام به افتخار راست بودن حرفت ایستاده تشویقت کنم👏❤

😍😍

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ی سوال دارم ازتون راستش منم تو همچین موقعیتم مشکلم همینه طرفم همکلاسی که ن ولی تو ی رشته و دانشکده ...

ببین اگر واقعا به واسطه اجتماعی بودنش دوست های خاتم زیادی داره اصلا اشکالی نداره ولی به شرطی که رفتارسبک یا جلف وزننده باهاشون نداشته باشه ودرحدچارچوب هاباشه اشکال نداره 

دلی دیدبعضیاحال بهم زنن وکاملا مشخصه هدفشون فقط به اصطلاح جلف بازیه ازاون ادمافاصله بگیر 

امااگررفتارمعقول وداری حدومرزو چارچوب باشه هیچ اشکالی نداره

ببین اگر واقعا به واسطه اجتماعی بودنش دوست های خاتم زیادی داره اصلا اشکالی نداره ولی به شرطی که رفتا ...

جلف نیس ولی مثلا اینطوریه که انگار همنجسای خودشن یا بارها دیدم کامنتاشو واسش میزارن رفیق خوب داداش وفلان ینی اگه بد بود مشخص میشد ولی بازم نمیتونم قضاوت کنم الان بعد بنظرتون همچین آدمی اگه منم با پسری حرف بزنم اوکیه ینی گیر نمیده یا بقول خودمون غیرتی شه 

جلف نیس ولی مثلا اینطوریه که انگار همنجسای خودشن یا بارها دیدم کامنتاشو واسش میزارن رفیق خوب داداش و ...

نمی شه قطعی گفت اما قطعا ذهنیت بازتر و راحت تری دراین موردداره واحتمال زیادمشکلات دراین مورد کمترخواهدبود اماخوب نمی شه قطعی کفت این روباید به مرور توی رابطتون اینوبررسی کنید 

اما به نظرخودمن این یه نکته مثبته وبه دیدمنفی نبیتش قطعا شهصی که بتونه با جنس مخالف روابط دوستانه مثل هم جنس خودش داشته باشه خ خوبهتورابطه شماهم قطعا اثرمثبت داره ..بیش لزحدروی این موضوع سختگیری نکنید