2777
2789
عنوان

یه سوال درباره دوست اجتماعی

309 بازدید | 38 پست

بچه ها من پارتنرم میگه با دوست اجتماعیم میخوام برم کافه بشینیم(پنج شش ساله دوستن،از قبل من حتی)بعدش من گیر میدم ،میگه بابا یه بیرون رفته،گفتم با اکیپ باید برید،میگه نیستن همشونو زنگ بزنم بیان ،از این حرفا،خلاصه میگه فقط ما میتونیم بریم بیرون،خلاصه خیلی از حرفم ناراحت میشه،بنظرتون حق با اونه یا من؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از شروع رابطه باخبر بودید از ارتباطشون با دوستشون؟

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

محاله محاله محاله یه پسر به یه دختر فقط به چشم دوست معمولی نگاه کنه 

همشون نگاه جنسی دارن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

دوست اشتباهی چه صیغه ایه دیگه بگو برو با همون دوغتو بنوش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ینی خودش دختره بعد دوستاش پسر؟؟؟

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

دوست اجتماعی چرته بابا

پسر و دختر باس حریم نگه دارن

پسرا هول شدن با هر دختری میگردن لاس میزنن میگن دوست اجتماعی

دخترام یا هر پسری درد دل میکنن، میگن دوستی

ولی هر دوتاشون هول و خیانکار هستن

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!