2777
2789
عنوان

به نظرتون چشم سومم باز شده؟

750 بازدید | 48 پست

بچه ها من خیلی قرآن خون هستم بی نهایت همیشه قرآن تو دستمه موقع خواب هم کنار بالشتمه قبل از خواب هم میخونم بعد از نماز وقتی از خواب بیدار میشم.

از بچگی می‌تونستم ازدواج یه سری ها رو پیش بینی کنم یهو چند وقت پیش متوجه شدم میتونم شمع تفسیر کنم من نمی‌دونستم یه بنده خدایی خواهرش بارداره ولی دیدم توی تفسیرش بچه افتاد.

یکی دیگه تاج گل افتاد نیتش ازدواج بود.

به نظرتون چشم سومه؟

لطفاً نگید برای ما بگو چون اولا اینجا سختمه اذیت میشم و دوست ندارم کسی بگه تبلیغه و فلان پس از همین الان میگم که برای کسی رو نمیگم چون نیاز به تمرکز دارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مهم نیست اشتباه بگی یا نه ، همینطوری بگو کی ازدواج میکنم ؟

یکم عزت نفس داشته باشید 

بعد آینده همواره در حال تغییره

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
ربطی به قرآن خوندن نداره کلا بعضی ها استعدادهای خاصی دارن! 

قبلا نمیتونستم تفسیر کنم یهو خود به خود دیدم یه دری باز شد برام.

ذکر چهار استغفار رو هم چند سال پیش خوندم همون که میگن خدا یا علم زیاد میده یا ثروت زیاد.

اینایی که گفتین ربطی به پیشگویی ندارن

چشم سوم هم علم انکار کرده 

پس در نتیجه فقط کمی از حس ششم شما فعال هست که باعث میشه حدس های شما درست در بیاد

خواهشاً کمی مطالعه علمی کنید که متوجه بشین چیزی تحت عنوان چشم سوم وجود نداره

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.