2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه از کارش /عکس

172 بازدید | 8 پست

خبر دارید که می خواستم با فامیلام برم قم 

دیروز تو راه برگشت از ترمینال سوار اتوبوس بودیم بعد خونه ما سر راه بود به آقای راننده گفتم میشه اونجا پیاده شم گفت باشه 

بعد این دختر عمو ی ما پالت لوازم آرایشی و خونه ی ما جا گذاشته بود 

بعد صدا شو برد بالا و فوش داد و تو اتوبوس همه برگشتند داشتند نگاه می کردند 

فوش میداد به خاطره یه کانسیلر 

بعد گفت میریم خونه ما با ماشین برت می گردونم   

بعد بهش پیام دادم با کمال پررویی جواب داده مگه گذاشتم تو راه مگه فلان شد بعد بهش گفتم چرافوش میدی میگه درحالت عادی هم همینیم 

دیروز عمه و زن عمو و همه کارشون فهمیدن نتونستم خودم و نگردارم گریه کردم بعد دسته پیش گرفت رفت زار زد 

چه کنم فکرمم درگیره شه نمی تونم تمرکز کنم درس بخونم  

خواستید عکس چتمم میزارم 

کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که نفهمیدم

تو راه برگشت سوار اتوبوس شدیم به راننده گفتم من سر خیابون پیاده میشم برم خونه مون دختر عموم کیفش که پالت لوازم آرایشی تو کیفم بود دعوا راه انداخت فوش داد بعد همه برگشتند و نگاهمون کردن 

کاربری دست دو نفره 
چی گفتی اصلا

تو راه برگشت سوار اتوبوس شدیم به راننده گفتم من سر خیابون پیاده میشم برم خونه مون دختر عموم کیفش که پالت لوازم آرایشی تو کیفم بود دعوا راه انداخت فوش داد بعد همه برگشتند و نگاهمون کردن 

کاربری دست دو نفره 
چه درهم تعریف کردی چی شد اصن😑

کاربری دست دو نفره 
منم متوجه نشدم چی گفتی

کاربری دست دو نفره