سلام خانواده همسرم میخوان ازم شکایت کنند لطفا کمکم کنید
۵مااهه عقد شدم دوتا خواهر هستیم که خواهرم ازدواج کرده
یه جا خونده بودم اگر رو لباس زیرت چایی یانبات بزاری همسرت پایبندت میشه و اگه بین صدتا زنم باشه نگاشون نمیکنه. منم از وقتی عقد شدیم هروقت میومد خونمون واسه چایی لباس زیرمو میزاشتم و باهاش چایی میریختم و براش میبردم
یا وقتی خبر میداد فردا میاد یه تیکه کوچیک نبات میزاشتم داخل لباس زیرم و شب باهاش میخوابیدم و فرداش با چایی بهش میدادم
دیدم اثر داره و تشنه دیدنم بود مقدارشو زیاد کردم تقریبا هرروز میومد دیدنم خواهرم نامزد بود همسرش ماهی یکبار میومد
حتی بهم میگفت چقدر همسرت دوستت داره دو سه روز یکبار میاد میبیننت
خواهر شوهر کوچیکی دارم که وقتی میرفتم اونجا باهم خیلی گپ میزدیم
تا اینکه چند روز پیش شوهرم هرچی میخورد بالا میاورد زنگزد اینجوری شدم دارم میرم بیمارستان و در کمال تعجب گفت دکتر آزمایش گرفته و گفته عفونت شدیدی داری باید بستری شی
من رفتم دیدنش و با مادرشوهرم اینا برگشتیم خونشون کهاگر فرداش مرخص شد باهم بریم بیمارستان
همسرم نبود و پیش خواهرشوهرم خوابیدم کلی حرف زدیم و منم از تجربیات شوهر داریم میگفتم که قضیه نبات و لباس زیرو گفتم خواستم ازدواج کرد یاد بگیره خندیدیم و خوابیدم
فردا همهمسرم مرخص نشد و من دیگه برگشتم خونمون
غروب بود مادر شوهرم زنگ زد و قضیه نبات و لباس زیرو فهمیده بود و گفت واقعا چنین کاری کردی
منم هول شرم گفتم آره از مطالب روانشناسی خونده بودم
کلی فحش بارم کرد و گفت ازت شکایت میکنیم و طلاقت و میدیم پسرم دو روزه بخاطر عفونت بستریه
من میخوام اینجا پست کنید آیا به من ربطی داره؟
من عفونت پنیری قبل عقدم داشتم ولی چون خورده داخل معده میره و اسید معده از بین میبره در ثانی مگه عفونتبه این کمی میتونه مرد گنده رو از پا بندازه راهی بیمارستان شه
میخوام نظرتون بگین آیا تقصیر منبوده؟ میتونن شکایت کنند؟؟ یا مادرشوهرم عصبانی بود یه چی گفت