2777
2789
عنوان

کمک به دختران معلول ذهنی با نقاشی

244 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من میخوام واسه بچه های معلول ذهنی کلاس نقاشی و کاردستی بذارم حالا اگه شما هم ایده ای دارید خوشحال میشم بگید

این بچه ها از سن ۱۴ سال به بالا هستن

و باید تک تک باهاشون کار بشه

نقاشی ها و کاردستی هایی رو میتونن انجام بدن که زیاد جزئیات نداشته باشه

کار با مداد رنگی واسشون خسته کنندس دنبال ایده های جدید و قابل اجرام

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙

من یه دوستی داشتم اونم به این فرشته ها آموزش می داد، یادمه با خرده کاشیای رنگی گلدون و آیینه و امثالهم تزئین می کردن، دقیق یادم نیست اسم تکنیکش چی بود ولی آخرش یه نمایشگاه از کارای خودش و بچه ها زد

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

اخییییی چه خوب این کار ها ارزو ی منم بوده و هست

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دوستی داشتم اونم به این فرشته ها آموزش می داد، یادمه با خرده کاشیای رنگی گلدون و آیینه و امثال ...

معرق کاشی؟

خیلی ایده خوبیه مرسی❤

می ری بهزیستی؟ چه جوری قبول کردن؟

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
اخییییی چه خوب این کار ها ارزو ی منم بوده و هست

آره خیلی خوبه

بچه ها خیلی امید میگیرن

من هنری ندارم که بتونم اموزش بدم وگرنه حتما می رفتم

درست کردن پیکسل و یا مثلا گردنبند و دست بند با سنگ یا ب نج یا هر چیز دیگه ای

بعدم یه نمایشگاه واسه فروششون

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
می ری بهزیستی؟ چه جوری قبول کردن؟

آره میرم توانبخشی دختران

اتفاقا خیلی استقبال کردن 

یه دوره نمایش عروسکیم گذاشتیم واسشون عالی از پسش بر اومدن 

معرق کاشی؟ خیلی ایده خوبیه مرسی❤

اسمش رو یادم نیست شایدم همین باشه فقط یادمه با تیکه کاشیای رنگی روی گلدون و اینا رو تزئین می کردن خیلی هم خوشگل می شد، خودش می گفت کار سختی هم نیست بچه ها هم سرگرم میشن 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
من هنری ندارم که بتونم اموزش بدم وگرنه حتما می رفتم

همین که بهشون سر بزنید خیلی با ارزشه

خیلیاشون خانواده ای ندارن با این ملاقات خیلی خوشحال میشن

آرزوهای کوچیکیم دارن که به راحتی میشه برآورده بشن

درست کردن پیکسل و یا مثلا گردنبند و دست بند با سنگ یا ب نج یا هر چیز دیگه ای بعدم یه نمایشگاه واسه ...

مرسی حتما از ایده تون استفاده میکنم❤

مثلا بعضیاشون آرزو داشتن لاک بزنن

یا یکیشون دوست داشت لباس عروس بپوشه

یکی موهاشو خرگوشی میبنده با چندتا کش و گیر سر انگار دنیا رو بهش میدن

یکی دیگه جوراب و ساعت دوس داشت

آرزو های کوچیکی دارن اما واسشون خیلی ارزش داره و خوشحال میشن