حبوبات داره که عدس و لوبیا بعد چجوری درست میشه من بلغور گندم دارم
اون حلیم نیس ک حلیم فقط گندمه و گوشت وسلام گندمشم گندم کوبیده اس نه بلغور
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
اونی ک حبوبات داره آش دندونیه ک ما دَنَک میگیم بهش گندم با پوست لوبیا نخود میریزن توش و گوشت
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
اخه یبار نذری آوردن برامون همینجوری بود و طعم حلیم میداد که خیلیم خوب بود البته توش عدس نداشت ...
شاید بقول دوستان شله مشهدی بوده منم نخوردم نمیدونم چجوریه ولی قطعا حلیم نبوده