2789
عنوان

حلیم خونگی

235 بازدید | 25 پست

میخوام حلیم درست کنم خودم که عاشقشم یبار یادمه مادر بزرگم با گوشت گاو آب گوشت درست میکرد برای حلیم بعد باهاشون مخلوط میکرد و ....

برای هرنفر چقد باید بلغور بریزم و عدس ؟میخام با گوشت و بلغور و عدس درست کنم که خیلی خوب شه ..ممنون میشم راهنماییم کنین❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حبوبات داره که  عدس و لوبیا  بعد چجوری درست میشه من بلغور گندم دارم

اون حلیم نیس ک حلیم فقط گندمه و گوشت وسلام گندمشم گندم کوبیده اس نه بلغور

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

حبوبات داره که  عدس و لوبیا  بعد چجوری درست میشه من بلغور گندم دارم

عزیزم حلیم ؟؟! مطمعنی در مورد. حلیم حرف میزنی ؟!! 

حلیمی که صبحانه اغلب صرف میشه ؟؟ 

بعضی ها تو حلیم بادمجان لوبیا یا عدس یا حتی برنج می‌ریزند منظورت اونه ؟؟؟ 

در غیر اینصورت حلیم فقط و فقط از ترکیب گوشت و گندم درست میشه .

اون حلیم نیس ک حلیم فقط گندمه و گوشت وسلام گندمشم گندم کوبیده اس نه بلغور

اخه یبار نذری آوردن برامون همینجوری بود و  طعم حلیم میداد که خیلیم خوب بود البته توش عدس نداشت من تو گوگل ک زدم میگفت با حبوبات میشه 

اونی ک حبوبات داره آش دندونیه ک ما دَنَک میگیم بهش گندم با پوست لوبیا نخود میریزن توش و گوشت

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اخه یبار نذری آوردن برامون همینجوری بود و  طعم حلیم میداد که خیلیم خوب بود البته توش عدس نداشت ...

شاید بقول دوستان شله مشهدی بوده منم نخوردم نمیدونم چجوریه ولی قطعا حلیم نبوده