2777
2789
عنوان

پر مشکل ترین زندگی شخصی که دید چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 71 پست

دختری که از بچگی از دست پدرش کتک خورد……🥲🥲 و سن نوجوانی  از روی کمبود محبت به پسرا پناه برد از پسراام خورد…🥲🥲

موقع کنکورش افسردگی گرفت….. و زحمتای چند ساله اش به هدر رفت

مجبور شد پشت کنکور بمونه تاحالش خوب بشه

فکرکرد پدرش سنش داره میره بالا ادم میشه اما حالا خواهر کوچولوشو جلوی چشمش وحشتناک کتک میزنه😔

یک صلوات برام میفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی تو خونه پدرش کار می‌کرد کار خونه یعنی  مامانش دستشو میزاشت رو دستش اون بدبخت کار میکرد ...

همه ادما توی زندگیشون مشکل دارن 

امیدوارم در اینده زندگی خوبی داشته باش

یه نفر تو بچگی مادرش خیانت کرد

پدرش مرده را کشت 

بعد پدرمادرش از هم جدا شدند و بچه مون پیش مادربزرگ

زن گرفت زنش خیانت کرد طلاق داد یه بار خودکشی کرد

یه نفر هم شوهرش مرد ۸ تا بچه داشت همه مجرد ۳ تا بچه هاش معتاد شدند و حالا الزایمر گرفته

یه نفر هم زور شوهر دادن پسر عموش شوهرش بد دل بود اصلا نمیگذاشت بیرون بره.نمیگذاشت خونه باباش بره با اینکه همسایه دیوار به دیوار بودند

بعد شوهره معتاد شد قاچاق کرد رفت زندان زنه کار کرد دخترش را شوهر داد 

بعدم خودم ۱۳ ساله ازدواج کردم شوهرم و خانواده اش زندگی را برام جهنم کردند

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
اره بخدا منم وقتی بهش فکر میکنم میگم خدایا دل همه رو شاد کن و توی زندگی کسی مشکل وجود نداشته باشه

إلهی آمین الهی آمین 🤲 🌻 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

یکی ک تو سن دوم راهنمایی بخاطر پول دادنش ب یه پسر هقب افتادع و با خانواده شوهر زندگی میکرده ک همشون حتی برادرشوهرش کتکش میزدن با یه بچه جداشده بود دوم دبیرستان مادرش بچشو میاورد مدرسه ک بهش شیر بده کلا بیست میلیون مهریه گرفته بود ک داداشاش بهش نمیدادن رفته بودن ماشین خریده بودن و طلا برای عروسشون خریده بودن(سال۹۵) و تموم خانوادش معتاد بودن گاهی سه روز میشد ک غذا نمیخورد از فقر

2790
2778
2791
2779
2792