2777
2789

مثلا یکی رو میشناسم توی سن خیلی خیلی کم پدر و مادرش رو از دست داده و مجبورش کردن ازدواج کنه بعدا هم شوهرش سرش هوو اورد و یه بچه مریض هم داره  

خودم

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم،خدایا به بزرگی این آیه قسمت میدم که این دفعه دستمو خالی نزار،یک فرزند صالح و سالم نصیبم گردان🖤💔نمیدونم کدوم از خدا بی خبری گفت خیر از جوونیت نبینی که ندیدم💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اطراف خودم زندگی خودم از بقیه پر مشکل تر بود.

ولی اینو که تعریف کردی واجبه روزی صدبار بگم خدایا شکرت 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بنده خدا چ زندگی بود کرد بعد میگن خدا وجود داره عدالت وجود داره

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
من اطراف خودم زندگی خودم از بقیه پر مشکل تر بود. ولی اینو که تعریف کردی واجبه روزی صدبار بگم خدایا ...

اره بخدا منم وقتی بهش فکر میکنم میگم خدایا دل همه رو شاد کن و توی زندگی کسی مشکل وجود نداشته باشه

از بچگی تو خونه پدرش کار می‌کرد کار خونه یعنی 

مامانش دستشو میزاشت رو دستش اون بدبخت کار میکرد ظرف می‌شست غذا می‌پخت و .. با این حال درسام خوب بود ولی ظاهر خوبی نداشت و همین باعث شدا بود مامانش همش سرکوفت بزگه بهش که آره تو هیچکی نمیگیرتت و فلان آخرم از ترس اینکه دخترش رو دستش بمونه شوهرش دود به یه روانی که هفت پشت غریبه بود و نمیدونستم کیه و همش کتک می‌خورد طرف سادیسم داشت بعد دو تا بچه با یه زن ۵۰ ساله بهش خیانت شد الانم خونه مادرش هست مهریه اش رو هم به زور بخشیده و بچه هاشم دست اون زنیکه هووشن شوهرم طلاقش نمیده🙂

آتیشِ‌تون می‌خوابه با بوی نم!
خدا وجود داره و عادل هم هست ما که از اینده خبر نداریم که چی میشه گلم

چی میخواد بشه مثلا؟

طرف از کودیکش تا موقعی ک ازدواج کرد و تا بعدش مشکلات سخت داره حتما خدا عدالتشو تو شصت سالگیش نشون میده

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

دختر خاله ام

باباش ی ادم  علاف و بیکار 

الان مرده  خوب شد مرد خاله ام با اینکه 

خودش کار میکرد بازم مردک زبونش دراز بود 

حتی ی بار خالمو بیرون کرده بود 

ب شدت تعصبی 

بود 

خالم بیچاره خیلی ادم صبوری هست و  وضعیت مالی شون خوب نیست اما بازم خودش در حد توانش کار میکنه محتاج کسی نباشه

دختر خالم کبد چرب داره پر خوری عصبی داره و اضافه وزن شدیدداره قرص اعصاب مصرف میکنه