2777
2789

بچه ها من دوماهه با یکی دوستم بددهن بود ولی بعدش معذرت خواهی میکرد . این اوا خر بهتر شده بود . رفته بود شمال ی روز و خورده بهم پیام نداده بود بعد میگ عادت دارم میرم سفر زیاد با گوشی نیستم بعد ۵ روز همدیگه ندیده بودیم .

منم سر اینکه ی روز اینا بهم پ نداده بود ناراحت بودم . ولی خودش میگ حتی جواب خانوادم نمیدم تو سفر . بعد من گفتم شب بیا منو ببین شب ولی بهم نگف رفت گوشی خرید نیومد منو ببینه . بعد گف کار داشتم منم بهش گفتم ازت بدم میاد از اینکه بی توجهی از همه چی . بعد گفتم برو از پیشم بعد دیگ رفت چند روزه پ نداده😐 ب همین راحتی ینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون آدم موندنی نبودی دنبال بهونه بود 

وقتی یکی چند روز ازت خبر نمیگیره یعنی دوستت نداره 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

پسری که دوستت داره براش الویتی 

نه وقتی حوصله اش بره و تنهاشه بیاد سمتت

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

اگه میتونی با همچین ادمی برو منت کشی

اما وقتی از بی توجهیاش خسته ای پس بیخیال دبگ اگ واقن بخوادت برمیگرده

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

برنمیگرده منم دیگ استوری نمیزارم 

استوری چیه کلا شماره رو پاک کن و انفالو ،این دنبال کات بوده از اول

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)