2777
2789
عنوان

ترس از مترو

219 بازدید | 23 پست

من کرجم خیلی ترس از مترو دارم تنها البته بعد یه سریا دارن میرن نمایشگاه کتاب از بچه های اینستا منم خیلی دوست دارم برم ولی خب کسی نیست باهاش برم تنها هم خیلی میترسم ۲۰ سالمه تنها از شهر خارج نشدم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس نداره من روزی ۴ بار سوار میشم دیگه همه فروشنده هارو میشناسم😂جایی هم سوال داشتی از بقیه سوال کن مراقب کیف و وسایلت هم باش همین

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

نگران نباش به خانواده بگو کجا داری میری گوشیت رو مراقب باش فقط. چیزی نمیشه 

بلد نیستم آخه راه ها رو 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

از مترو میترسی یا از خارج شدن از شهر؟

هر دو 

ترس نداره که.از چی میترسی.از کرج بیا ایستگاه آزادی پیاده میشی با خط سه میری چهارراه ولیعصر بعدم خط عوض میکنی ایستگاه شهید بهشتی میاده میشی.البته از کرج فکر کنم ارم سبز باید پیاده شی خط عوض کنی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ترس نداره من روزی ۴ بار سوار میشم دیگه همه فروشنده هارو میشناسم😂جایی هم سوال داشتی از بقیه سوال کن ...

عه پس اونی که من هرروز میبینم شمایی 😂

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
ترس نداره که.از چی میترسی.از کرج بیا ایستگاه آزادی پیاده میشی با خط سه میری چهارراه ولیعصر بعدم خط ع ...

همین پیاده شدن و سوار شدن تو یه شهر دیگه خیلی برام سخته راها رو بلد نیستم 

بعد نمایشگاه کتاب تنهایی بری خیلی بهتره.من با دوستام میرفتم اعصابم خرد میشد هی باید دنبال اونا بری.خودم میرم اروم اروم میچرخم خرید میکنم میشینم‌یه چی میخورم برمیگردم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

فک کن اگه نری هیچ وقت موفق نمیشی غلبه کنی بر ترست وهمیشه عقبی از بقیه

بخاطر اینکه راها رو بلد نیستم نگران میشم 

همین پیاده شدن و سوار شدن تو یه شهر دیگه خیلی برام سخته راها رو بلد نیستم 

نقشه مترو رو لود کن بذار تو گوشیت داشته باشی امروز که رفتی حتما مسیر رفت و برگشت و بپرس و یادداشت کن چند بار که بری قشنگ همه رو یاد میگیری نگران نباش 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔