2777
2789
عنوان

نامزد سابقم...

187 بازدید | 15 پست

امشب بد از طلاقمون اولین باری بود که نامزد سابقمو دیدم (وقتی میگم نامزد ینی فقط عقد بودیم )

سرتا براندازم میکرد خونوادش هم همینطور ید میومد تقریبا نزدیک من مینشست و بلند بلند حرف میزد 😐انگار که داره با یه مشت ادم کر حرف میزنه بنظرتون چرا اینکارو میکرد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس بی خیالش باش عذاب نکش 

خانوادم یجوری رفتار میکنن انگار مقصر من بودم بعد هر دور همی که میریم تقریبا اونم هست که بیشتر من خودمو میزنم به مریضی که نرم ولی مامانم منو میکشونه میبره اونجا نمیدونم میخا چیو بهم ثابت کنه خیلی دارم اذیت میشم 🥹

خانوادم یجوری رفتار میکنن انگار مقصر من بودم بعد هر دور همی که میریم تقریبا اونم هست که بیشتر من خود ...

الهی بگردم برای دلت چه تنها شدی ‌. گلم من مطمئن تو خیلی عاقلی از کلامت معلومه آگاه بهش که این حس گناهی که خوانواده به تو میدن واقعی نیست و تو باید با کسی باشی که به سعادت برسونتت نامزد سابقتون ادم مناسبی به نظر نمیاد..... کاستی های زیادی داره...

الهی بگردم برای دلت چه تنها شدی ‌. گلم من مطمئن تو خیلی عاقلی از کلامت معلومه آگاه بهش که این حس گنا ...

امروز واقعا از ته دلم ارزو مرگمو کردم راسته که میگن وقتی خسته باشی مرگ هم برات ناز میکنه 😔🥹

حس قربانی بودن نگیر.  جوان هستی . صبر داشته باش و رو خودت وقت بزار اهمیت به بقیه نده

چطوری اهمیت ندم نه میتونم با دوستام برم بیرون نه میتونم برم باشگاه یا سر کار ۲۲سالمه ولی همچنان دارم بدبختی میکشم