2777
2789

سلام دوستان عروس هلندیم پرهاش رو همراه با جیغ میکنه. چیکار کنم؟.

یه پرنده داشت قبلا فامیلمون بردیمش دامپزشکی کلی هم دارو داد مرتب بهش دادیم ولی آخر همه ی پرآشو کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاسکو داریم، چند وقته دقیقا همین کارو میکنه، شوهرم وقت نمیکنه ببرش کلینیک دامپزشکی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

خب ببین عروس هبندی ی تایمی پر کنی داره واسه اینکه پرای جدید رشد کنه ک احتمال از غذایی باشه ک بهش میدین قویه و میخواد پرای جدید در بیاره اینکه جیغ میزنه! این خب عادی نیست احتمالا درد داره شاید پرنده ی شما شپش داره بهش سرکه سیب اسپری کت مقدار و فاصله ی زمانیش رو از اینترنت نگاه کن

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
کاسکو داریم، چند وقته دقیقا همین کارو میکنه، شوهرم وقت نمیکنه ببرش کلینیک دامپزشکی 

در مورد کاسکو شنیدم اگه موقع جفت گیریش باشه اینکارو میکنه ولی بازم ببرین شاید شپش گرفته

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بستگی داره چند وقتش باشه

اولین پر ریزون طبیعیه تا پرای جدید دربیاره

ولی اگه سنش بیشتره و عمدا میکنه پراشو ممکنه انگل یا افسردگی داشته باشه

گاهی مـــرگ دوای تمام دردهاست :(

من خودم پرندم پر کنی داشت نه با جیغ ولی خب داشت.

واسه زمانی بود ک چندین ساعت تنهاش میذاشتم و میرفتم سر کار. بهش دقت کردم دیدم حتی سرشو تکیه میده به قفس و ناراحت نگام میکنه فعمیدم افسردگی داره بیشتر بهش توجه میکردم باهاش بازی میکردم حرف میزدم سرشو میخاروندم قربون صدقش میرفتم. ک خوب شد خداروشکر الانم جفت گرفتم براش