2777
2789
عنوان

یه حال بددارم خیلی کم طاقت شدم

97 بازدید | 11 پست

زود اشکم درمیاد زودصدامومیبرم بالا احساس غریبی میکنم تودنیا چجوربگم مرگ یازندگی برام مهم نیست😔

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بغض داره خفم میکنه غذانمی تونم بخرم یکم میخورم حالت تحوع میگیرم توهوای گرم لرزم میگیره من خیلی بی حس شدم نمیخوام اینجوری باشم نمیخوام این باشم تو دعواهای کوچیک به خودکشی فکرمیکنم چرابه اخرخط رسیدم

دلیلش چیه؟

نمیدونم حس میکنم توفشارم من نمیگم ادم خوبی هستم من نمیگم مظلومم من هرچی هستم لبریزشدم ازتحملم خارجه

ازخودم متنفرم از دنیا ادمااز اینکه نفس میکشم متنفرم 

ای بابا چرااخه. به ی روانشناس مراجعه کن. چرا انقد انرژی منفی داری ددر کن اینارو از خودت . زندگی اونقدرام وحشتناک نیس بلاخره مشکلو همه دارن ب دنیااومدی ک زندگی کنی بجنگ و تلاش کن

ای بابا چرااخه. به ی روانشناس مراجعه کن. چرا انقد انرژی منفی داری ددر کن اینارو از خودت . زندگی اونق ...

من امیدی ندارم کاش بچه نداشتم بی درنگ خودمومیکشتم

حتما باهمسرت ب مشکل خوردی خدا بزرگه ایشالله مشکلت هرچی باشه حل بشه و خدا ب دلت آرامش بده

اون هیچ مشکلی نداره دنیاهم مشکل نداره مشکل منم من اگه کم شم همه چی عالی میشه همه میخندن