2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایع ما شده زن دوم 

۳۰ سالشه 

زن اول هم ۳۵

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

توی این سایت به خون اونایی که زن دوم هستن تشنه ان شدیدا     

کسی که باشه جرئت گفتنشو نداره

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

واقعا فکر کردی خودشونو معرفی میکنن؟

میدونن بعدش باید تیکه پاره هاشونو از اینو اونور سایت جمع کرد محاله اعتراف کنن😂💔

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

فقط حاضرین در تاپیک😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

خودم نه ولی میشناسم 

پسره رفت خواستگاری عشقش بابای عشقش مخالف بود نزاشت ازدواج کنن

بعد پسزه رفت ازدواج کرد با یکی دیگه

بعد چند سال سر و کله عشقش پیدا شد و بصپزت رسمی ازدچاج کردن 

از هر کدوم دو سه تا بچه داره

واقعا فکر کردی خودشونو معرفی میکنن؟ میدونن بعدش باید تیکه پاره هاشونو از اینو اونور سایت جمع کرد مح ...

اره اتفاقا یه کاربری بود اسمشو یادم نیست همش میگفت شوهرم منو دوسداره چون هیکلم خیلی خوبه زن دوم بود شوهرش از زن اول بچه داشت

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن