2777
2789

امروز چند ساعت یه جایی بودم بغلیم خرچ خرچ چیپس میخورد ، تمومم نمیشد اون چیپسه 🤦‍♀️دوست داشتم بگیرم خورد کنم دندوناشو، جامم نمیتونستم عوض کنم

درسته صدا میده در حالت عادی اما در اون حد نمیشه هیچ وقت ، عمدا می‌خورد اونطوری که بیشتر صدا بده😑

حالا سالمندا و بچه ها یا اونایی که دندوشون مشکل داره دست خودشون نیست اما یه آدم سالم نباید اینطوری کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میسوفونیا داری مثل من 

جالبه که اونا سالمن و ما مشکل داریم چون صدا بیزاری یه بیماریه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا هست اونا که دست تو دماغشون می کنن یا کسانی که تو دستشون عطسه می کنن

خب حداقل اونارو دیدنی میشه رومو کنم اونور

ولی این صدا هه بدجور رو مخم بود، جامم نمیتونستم عوض کنم😖

چرا ی چیزی هست

اینکه میان نظرشونو تو تاپیک مینویسن بعد ریپلای منطقی دیگه کلا نیست میشن

اثری ازشون نیست

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چرا هست اونا که دست تو دماغشون می کنن یا کسانی که تو دستشون عطسه می کنن

اونی که دست تو دماغش میکنه حاضر نییتم از دستش چیزی بردارم بقدری از این کار تنفر دارم 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

اصلا چندش نیست خیلی تومخه خیلی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

میسوفونیا داری مثل من  جالبه که اونا سالمن و ما مشکل داریم چون صدا بیزاری یه بیماریه

باور کن اونا بی شعدرن آخه آدم با شعور دهنشو میبنده موقع خوردم گوسفند نیستن ک منم حساسم و جالب تر اینکه هربار گفتم بر خورده و گفته ن من می صدای غذام اومد در حالی ک هنه می‌فهمن چقدر چندش غذا میخوره حیف نمیشه اسم ببرم 😂

میسوفونیا داری مثل من  جالبه که اونا سالمن و ما مشکل داریم چون صدا بیزاری یه بیماریه

من از صدای غذا خوردن همه بدم میاد جز والدین و خانواده م 

جالب نیست!؟

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
خب حداقل اونارو دیدنی میشه رومو کنم اونور ولی این صدا هه بدجور رو مخم بود، جامم نمیتونستم عوض کنم😖

وای نه

من تمام مدت نگرانم دستشون به من نخوره یه وقت!

یا اینکه اون مرواریدشونو کجا می مالن