2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس میشه بیاین لطفا؟ 💔

119 بازدید | 13 پست

مامانم درخواست طلاق داده و حق طلاقم داره زود تموم میشه؛ چن روزه همش گریه میکنم و دلم میسوزه برا این وضعیت.. زندگی با بابام غیرقابل تحمله اینو قبول دارم عمیقا و مامانم سی ساله تحمل کرده دیگه رسیده به آخر خط.. خودمم حمایتش کردم برا طلاق..  اما الان که داره همه چی واقعا تموم میشه ترسیدم و حس بدی دارم.. خیلیم دل نازکم بدی ها زود یادم میره.. قلبم داره میترکه.. نمیدونم بابام قراره تنها چیکار کنه باز من و خواهرم پیش مامانم هستیم.. بابام حتی پولش فک نکنم برسه خونه اجاره کنه چون مریض روحی و معتاده.. ماهم وسع نداریم کمکش کنیم حتی.. شرایط خیلی زجراوره که مامانم تصمیم به جدایی گرفته مگرنه مامانم برا خودش خیلی سخته سی سال زندگیو تموم کنه.. دلم برا با هم بودنشون تنگ میشه.. برا روزای خوش کمی که بابام گاها باهامون داشته دلم از همین الان تنگ شده.. بابام خانواده مزخرفی داشته که به این روز انداختنش و الانم ۲۰ ساله هیچ ارتباطی با خانوادش نداره حتی دوستی هم نداره..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میتونی کمکش کن ترک کن تشویقشون کن یکبار دیگ بهم فرصت بدن

از وقتی دبستانی بودم وضع همینه بارها تا پای طلاق رفتن و برگشتن .. نمیشه که نمیشه..بابام اصلا قبول نداره اعتیادشو چه برسه ترک کنه

از وقتی دبستانی بودم وضع همینه بارها تا پای طلاق رفتن و برگشتن .. نمیشه که نمیشه..بابام اصلا قبول ند ...

اره مرحله اول پذیرشه اول باید قبول کنه و بپذیره معتاده تا بتونه ترک کنه 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

سلام عزیزم میدونم شرایط خیلی خیلی سختی داری من تجربش کردم اما باید بپذیری که دو نفر بنا ب هر دلایلی نتونستن با هم زندگی کنن بلاخره عمرش پای شماها گذاشتن فقط باید بپذیری نبود پدرت و زندگی جدیدی رو با مامانت شروع کنی