2777
2789
عنوان

کمالگرا

91 بازدید | 19 پست

‏اختلال شخصیت کمالگرا(perfectionism) اینجوریه که

_میخوایی همیشه اول، برتر و بهترین باشی

_میخوای همیشه، همه چیز را کنترل کنی

_از کارهای معمولی لذت نمیبری

_موقع تفریح احساس بطالت میکنی

_نقصی در کسی ببینی، سریع دلتو میزنه

_کارهای همزمان راه میندازی

_ به ظرفیت وتواناییت توجه نداری

_با یک نقص کوچک در کار،آشفته میشی... 

فرد کمالگرا ممکنه انتظار داشته باشه که همسرش هم همیشه کامل باشه و هرگز اشتباهی نکنه. این انتظارات غیر واقعی میتونه باعث ناراحتی و ناامیدی هر دوطرف بشه. 

سعید خارجی سابق هستم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا ،منم یه کمالگرا

شاید باورتون نشه همین چند وقت پیش فهمیدم مشکل من کمالگرا بودن هستش دوتا کارم رو خودم اومدم بیرون چون یه خطایی اونجا کرده بودم دوست نداشتم بمونم حتی مدیران اونجا میگفتن چرا داری میری و راضی نبودن ولی چون من احساس میکردم وجه م خراب شده و باید بی نقص باشم نمیتونستم بمونم

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
تلاش کنی حتما موفق میشی.  اگر خدایی نکرده به هدف اصلیت نرسیدی هم ناراحت نباش. چون تمام تلاشت ر ...

میشه تاپیک یکی مونده ب اخرم ببینی؟

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))

به نام خدا ،منم یه کمالگرا شاید باورتون نشه همین چند وقت پیش فهمیدم مشکل من کمالگرا بودن هستش دوتا ...

بله. در کار و زندگی، خیلی طبیعیه که هرکسی اشتباه کنه و نباید خودشو سرزنش کنه و کنار بکشه. تمرین کنید تا از کمال‌گرایی فاصله بگیرید. 

سعید خارجی سابق هستم... 
بله. در کار و زندگی، خیلی طبیعیه که هرکسی اشتباه کنه و نباید خودشو سرزنش کنه و کنار بکشه. تمرین کنید ...

شما روانشناسی مدرک دارین؟ چه تمرین هایی پیشنهاد میدین؟

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
به نظرم اونقدر زیاد نیست یا شایدم خودم متوجه نیستم. متاسفانه انقدر ضعف شخصیتی دارم که نمیدونم از کدو ...

به خودت تلقین نکن که ضعف شخصیتی داری. همه ما نقطه قوت و ضعف داریم و باید اعتماد به نفس خودمون را با تمرین بالا ببریم 

سعید خارجی سابق هستم... 
شما روانشناسی مدرک دارین؟ چه تمرین هایی پیشنهاد میدین؟

بله

خیلی مفصل هستش. 

اینجا نمیتونم توضیح بدم

اگر اینترنت سرچ کنید تا حدودی به جواب می‌رسید. 

موفق باشید 

سعید خارجی سابق هستم...