2777
2789
عنوان

کمالگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 19 پست
به خودت تلقین نکن که ضعف شخصیتی داری. همه ما نقطه قوت و ضعف داریم و باید اعتماد به نفس خودمون را با ...

درست میگین ولی اخه باید واقع بین بود. نمیتونم به خودم بگم من عالی و فوق العادم وقتی خودم بهش باور ندارم و میدونم توی یسری چیزها مشکل جدی دارم. 

به نظرم از اضطراب اجتماعی شروع کنم خوب باشه. میخوام کتابش از نمایشگاه کتاب تهران سفارش بدم. شما میدونید از چه سایتی باید بگیرم؟ اولین بارمه میخوام از اونجا بگیرم. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

بله خیلی مفصل هستش.  اینجا نمیتونم توضیح بدم اگر اینترنت سرچ کنید تا حدودی به جواب می‌رسید.& ...

بله اون که زیاده ولی دیدم تاپیک زدین در مورد کمالگرا بودن ،گفتم شاید کاربرا رو راهنمایی کنین

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درست میگین ولی اخه باید واقع بین بود. نمیتونم به خودم بگم من عالی و فوق العادم وقتی خودم بهش باور ند ...

بله. درسته. بهترین کار را میکنید. 

نمایشگاه کتاب که باید حضوری برید و خرید کنید. 

سایت های اینترنتی دیگه هم هست که میتونی سفارش بدی. حتی دیجیی کالا و اسنپ شاپ و... هم میتونید سفارش کتاب بدید

سعید خارجی سابق هستم... 
بله اون که زیاده ولی دیدم تاپیک زدین در مورد کمالگرا بودن ،گفتم شاید کاربرا رو راهنمایی کنین

بله تاجایی که بتونم راهنمایی میکنم. این موضوع خیلی مفصله. باید ذهنی تمرین کنید. باید به خودتون یادآوری کنید که حقیقت چی هست و حتما نباید تمام کارها را تمام و کمال انجام بدید. باید اهداف را چند مرحله ای کنید. نباید همزمان چند کار را انجام بدید و بدون نتیجه ره کنید. نباید حرف های دیگران خیلی تو عملکرد تاثیر داشته باشه و خیلی موارد دیگه... 

سعید خارجی سابق هستم...