2777
2789

سلام وقت بخیر دوستان

بی بی چکم از دیروز دیگه کامل مثبت شده 

روز یازدهم انتقال هستم 

به نظرتون کی برم ازمایش؟

احتمال کاذب بودن هست

مبارکه😍

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه ان شاءالله که مثبت واقعیه ولی مگه نمیگن روز ۱۷ باید بزنید؟

کاش یه کم دیگه صبر میکردی

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد

معمولا روز ۱۴ انتقال میرید آزمایش خون

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
مبارکه ان شاءالله که مثبت واقعیه ولی مگه نمیگن روز ۱۷ باید بزنید؟ کاش یه کم دیگه صبر میکردی

دیگه نتونستم صبر کنم بی بی زدم مثبت شده زیر یک دقیقه هم نشد خط افتاد دیگه نمی‌دونم واقعیه یا نه

مبارکه ان شاءالله که مثبت واقعیه ولی مگه نمیگن روز ۱۷ باید بزنید؟ کاش یه کم دیگه صبر میکردی

نه دکترم گفته روز ۱۴ آزمایش بدم 

ولی من لم طاقت نیاورد دیگه بی بی زدم 

دیگه نتونستم صبر کنم بی بی زدم مثبت شده زیر یک دقیقه هم نشد خط افتاد دیگه نمی‌دونم واقعیه یا نه

ان شاءالله به حق خانوم فاطمه معصومه که امشب شب میلادشه این بی بی چک مثبت هم عیدی شما باشه و همین امشب مادرشدنتو گرفته باشی

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
میخوام زودتر برم 😭😭😭

آمپول پروژسترون میزنی؟ 

یکی دو بار دیگه امتحان کن اگه مثبت شد دیگه مثبته

خیلی حال خوبی داری الان

میدونم🥰