2777
2789
عنوان

این ماه هم نشد 😐😐😐

316 بازدید | 20 پست

این ماه چهارم بود که اقدام بودم این ماه آمپول hmjهم زده بودم ولی باز ۳۰موعدم بود امروز پریود شدم 

دیگه تصمیم دارم نرم دکتر چون اگه خدا بخواد میشه اینا همش زور زدنای الکیه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکمتو با. وغن سیاهدانه زیرشو چرب کن گرمی بخور یه مدتم شیرینیجاتو لبنیاتو حذف کن منظورم قند مصنوعیه ب ...

الان پریودم اشکال ندارد روغن سیاهدانه بزنم شکمم؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
شکمتو با. وغن سیاهدانه زیرشو چرب کن گرمی بخور یه مدتم شیرینیجاتو لبنیاتو حذف کن منظورم قند مصنوعیه ب ...

از کی بود چای شیرین نخورده بودم امروز دیدم پریود شدم خوردم😂😐

از کی بود چای شیرین نخورده بودم امروز دیدم پریود شدم خوردم😂😐

همین چیزاروتوپریودی رعایت نمیکنی رحمت سردمیشه وباردارنمیشی

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

ببخشید خیلی معذرت می خوام اینو میگم ولی پ.زیشین مناسب رو تو گوگل  پیدا کن من واسه خالم جواب داد.

اصلانم ناراحت و نگران نباش ایشاالله خدا یه حبه قند خو شمل بت بدع  

همین چیزاروتوپریودی رعایت نمیکنی رحمت سردمیشه وباردارنمیشی

الان دارم چای زنجبیل میخورم 😐

چیکار کنم چیا بخورم

الان پریودم اشکال ندارد روغن سیاهدانه بزنم شکمم؟

الان نه خونریزیت زیاد میشه بعد از پریودت هر شب قشنگ چرب کن این چیزایی هم که گفتم رعایت کن سریع باردار میشب البته استرسم نباید داشته باشی و رهاش کنی همون بگو شد شد نشد خدا نخواسته میشه به هر حال اصلا نباید بهش فکر کنی

الان نه خونریزیت زیاد میشه بعد از پریودت هر شب قشنگ چرب کن این چیزایی هم که گفتم رعایت کن سریع باردا ...

باشه عزیزم نه اصلا استرس ندارم اتفاقا میگم اگه شد شد نشدم حتما صلاح اینطور بوده بچه دارم 

افرین عزیزم

بنظرت دکتر برم آخه هنوز ۳۰موعدم بود امروز ۲۰ بود پریود شدم

الان دارم چای زنجبیل میخورم 😐 چیکار کنم چیا بخورم

توپریودی اصلا نه خودتوبشور نه حمام برو کارای سنگینم نکن وسردیجات اصلا نخور ازالان نخودخیس کن تا۳روزآبشوعوض کن وابگوشت بزارفقط گوشت کوبیدشو بخور... ارده شیره بخور میوه هم فقط موز بخور کلا رعایت کنی خیلی خوبه بعدادیگه هم درد پری نداری

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد