نه من۵ تا دروس عمومی ترمیم میخوام بزنم فقط دینی عربی زبان فارسی سلامت و خب دارم دینی میخ ...
هرچی بیشتر میگذره بدتر میشه قوانینشون😐💔فقط باید زودتر خلاص کنیم خودمونو
مطمئنم میتونی تو ❤️🌱😌
واسخ زبان جایی مشکل داشتی قریشی ببین عالیه
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
خیلی اوقات با کاربرا بحثم میشه دیگه نوتیف باز نمیکنم
که بحث ادامه دار نشه
ولی ایندفعه نمیدونم چش شده پریده به من😐
یک غلطی کرده بودم اره قبول ولی وقتی هیچکاری نکردم خب:/
ممکنه یادم نیاد؟ 😐😐😐
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
شیطونه میگه بگم معنی اسم کاربریش خلاف قوانین سایته
دیدم کار داغونیه نگفتم 😐😂
آره بابا ولش کن 😂🚶♀️ همون اول باید بی توجه می بودی
اخه میدونی خوشم نمیاد تو سایت حاشیه داشته باشم یا کسی ازم بدش بیاد
که برعکس اینقدر توهین میکنن بهم😐🤣
تازه یارو فشاری بی تی اسم هست
چقدر چرت و بی منطق بی خیال آره ارزش نداره نی نی یار هیچ کاری نمیکنه پس خودتو در ...
حالا اگه من یک بیشعور میگفتم تا الان تعلیق بودم🤔🤣
هعیییی مرسی گلم آروم شدم💜🥺