2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
نه من۵ تا دروس عمومی ترمیم میخوام بزنم فقط دینی عربی زبان فارسی  سلامت و خب دارم دینی میخ ...

هرچی بیشتر میگذره بدتر میشه قوانینشون😐💔فقط باید زودتر خلاص کنیم خودمونو 

مطمئنم میتونی تو ❤️🌱😌

واسخ زبان جایی مشکل داشتی قریشی ببین عالیه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ولش کن بابا  همچین موضوع کوچیکی نباید ناراحتت کنه

خیلی اوقات با کاربرا بحثم میشه دیگه نوتیف باز نمیکنم

که بحث ادامه دار نشه

ولی ایندفعه نمیدونم چش شده پریده به من😐

یک غلطی کرده بودم اره قبول ولی وقتی هیچکاری نکردم خب:/

ممکنه یادم نیاد؟ 😐😐😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اوقات با کاربرا بحثم میشه دیگه نوتیف باز نمیکنم که بحث ادامه دار نشه ولی ایندفعه نمیدونم چش ش ...

به کتفت بابا

خودتو درگیر نکن 

اهمیتی نداره

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

به کتفت بابا خودتو درگیر نکن  اهمیتی نداره

شیطونه میگه بگم معنی اسم کاربریش خلاف قوانین سایته 

دیدم کار داغونیه نگفتم 😐😂

آره بابا ولش کن 😂🚶‍♀️ همون اول باید بی توجه می بودی

اخه میدونی خوشم نمیاد تو سایت حاشیه داشته باشم یا کسی ازم بدش بیاد

که برعکس اینقدر توهین میکنن بهم😐🤣

تازه یارو فشاری بی تی اسم هست

اخه میدونی خوشم نمیاد تو سایت حاشیه داشته باشم یا کسی ازم بدش بیاد که برعکس اینقدر توهین میکنن بهم ...

بد تر شد که بگم حقشه 😂✌️

چرا برات مهمه وقتی این آدمای فیک حتی یه میکرون تو زندگیت تاثیر ندارن؟

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

بد تر شد که بگم حقشه 😂✌️ چرا برات مهمه وقتی این آدمای فیک حتی یه میکرون تو زندگیت تاثیر ندارن؟

🤣🤣اخه روانی میگه از کاربریت معلومه 14 سالته بخدا همیشه به ما ارمیا میگن 14 ساله خب بزرگ میشیم ماهم😭🤣

واقعا راست میگی نباید ریکشن نشون میدادم ارزششو نداشت 💔

🤣🤣اخه روانی میگه از کاربریت معلومه 14 سالته بخدا همیشه به ما ارمیا میگن 14 ساله خب بزرگ میشیم ماهم ...

چقدر چرت و بی منطق 

بی خیال 

آره ارزش نداره نی نی یار هیچ کاری نمیکنه 

پس خودتو درگیر نکن 

بذار بعضیا به نفهمیشون ادامه بدن 

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

چقدر چرت و بی منطق  بی خیال  آره ارزش نداره نی نی یار هیچ کاری نمیکنه  پس خودتو در ...

حالا اگه من یک بیشعور میگفتم تا الان تعلیق بودم🤔🤣

هعیییی مرسی گلم آروم شدم💜🥺

حالا اگه من یک بیشعور میگفتم تا الان تعلیق بودم🤔🤣 هعیییی مرسی گلم آروم شدم💜🥺

آره 

دیگه این چیزا تعلیقی نداره 😂

امیدوارم آروم شده باشی 

خوشحالم :)

هیچ آدمی لایق اهمیت نیست 

پس لطفا خودتو واسه آدمایی که تاثیری روی زندگیت ندارن درگیر نکن 

بذار افکار و حرفا و اعمالشون بی اهمیت باقی بمونه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

هرچی بیشتر میگذره بدتر میشه قوانینشون😐💔فقط باید زودتر خلاص کنیم خودمونو  مطمئنم میتونی تو ❤️ ...

دقیقا فقط یه فکر خودشونن:))))💔

امسال نریم سال بعد آرزو میشه برامون 

مرسی، همچين توو💚

جدی؟کجا میتونم کلیپا قریشی ببینم؟

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
ایشالا که بیشتر میشناسی حالا 🥲💜 هفت نفرن البته الان سربازی ان وای من ذوق 🥹😂😂 چه فوری اسم ا ...

😂😂🖐️ما اینجوری هستیم دیگه 

سربازی 😳😂؟ همشون باهم ؟

داداشم 🥴🥴

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

البته اینم بگم توی کشور ما به خاطر خیلی از مسائل چرت و پرت راجبشون زیاده سعی کن همه چیو باور نکنی

می‌دونم بابا 

تو ایران بیشتر از همه چی به هنرمندا گیر میدن .

حرف هم که همیشه هست .

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟