2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
😁 اره خیلی معروفن اخه ولی خیلی هم هیتر دارن کافیه عکسشونو بزاری سایت  سیلی از توهین به سمتت ...

نبابا 😳😂🤣🤣

نکنه منم ازشون بدم بیاد 🙄😂 

الان میرم ازشون گوش بدم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

چون این چند روز خودم باعث ترکیدنش شدم 😐😂 بعد دوباره شلوغ میشه فاتحه در کل فکر نمی کنم حال کنن😂 ...

😂دهنت سرویس 

کدوم کاربر بود حالا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبابا 😳😂🤣🤣 نکنه منم ازشون بدم بیاد 🙄😂  الان میرم ازشون گوش بدم

زیاد احترام گذاشتن به سلایق دیگران رو یاد ندارن

اکثر پسراهم چون خیلی موفقن و دخترا براشون میمیرن حسادت میکنن و توهین میکنن👀😂

هم نوع سبکی میخونن 

حتی خوده اعضا هم که اهنگ تکی میدن سبکاشون باهم فرق داره پیشنهاد میکنم زیاد گوش کنی تا بفهمی سلیقت هست یانه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

باوشع🥲💜 عا برو درستو بخون

💜🥺

😂دهنت سرویس  کدوم کاربر بود حالا

هی بروز می کردیم 

گزارش می زدن 

باورت میشه حتی بحثی شد وجود نداشتن بی ناموسا فقط گزارش زدن 

ولی یه کاربره بود قبلا هم تو همین سایت بحثمون شد 

تاپیک ک ترکید منم یه تاپیک زدم بچه ها رو تگ کردم خیلی بهم ریخته بودم اومد گفت قلبت تیکه تیکه شد؟😐🚶‍♀️

بعد حتی اون تاپیک خودمم گزارش خورد ترکید....

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야