2821
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3218 بازدید | 502 پست
جدی 🤣 خوشونت به خرج نده 😂 شما هم طرفدار این گروه خواننده کره ای هستین؟

😪😂اوکی هوف

اره😁

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اره وای عکسی که کنارش بودو دیدی مثل نامجون شده بچم😍😋 ارههههههه💜😍 الان فکر میکنه همه ارمیای دخت ...

اصن یه وضعی 😂🥲

هی دارم تحلیلش  می کنم ولی هی نمی فهممش😐😂

اینجارو🥲😂

صداشو در نیار اصنم نیستیم 😂😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصن یه وضعی 😂🥲 هی دارم تحلیلش  می کنم ولی هی نمی فهممش😐😂 اینجارو🥲😂 صد ...

ما قدرت درک اهنگا و موزیک ویدئو های نامجونو نداریم 😭😂خیلی مفهومی اهنگ مینویسه لامصب 

خدایا تو زندگیم همش میخواستم بطری اب و بچه کوچیک و... باشم چه وضعشه😶😂

نه خیلی هم سالمیم فقط زیادی شادیم😪🤣

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

طرفدار این گروه زیاده 😅 دمشون گرم  برگشت بهم اطلاع بدین 🙏😅 😉☘️

خیلی زیاده🚶‍♀️ تو همه جای دنیا

بهت میگم ولی به شرطی که هیچ پستی نذاری اگه بچه ها بهفمن من به یه پسر گفتم بیچارم میکنن😔😂

عجببب 😱😂  چقدر طرفدار داره

😁

اره خیلی معروفن اخه

ولی خیلی هم هیتر دارن کافیه عکسشونو بزاری سایت 

سیلی از توهین به سمتت میاد😂

خیلی زیاده🚶‍♀️ تو همه جای دنیا بهت میگم ولی به شرطی که هیچ پستی نذاری اگه بچه ها بهفمن من به یه ...

وات چرا😂

ما قدرت درک اهنگا و موزیک ویدئو های نامجونو نداریم 😭😂خیلی مفهومی اهنگ مینویسه لامصب  خدایا ت ...

آره واقعا هی دارم می بینمش انقدر رفتم تو عمقش یه هو اسم موزیک ویدیو یادم میره😂🚶‍♀️بعد دوباره کامبک تو می

(چرا صحنه اولش کنار دست ددی انقدر دارک بود😐😂)

وایی بطری کوک😂🚶‍♀️

من میکاپ آرتیستم می خوام 😂🚶‍♀️

عا منطقیه :/

خیلی زیاده🚶‍♀️ تو همه جای دنیا بهت میگم ولی به شرطی که هیچ پستی نذاری اگه بچه ها بهفمن من به یه ...

آهان 

باشه قول میدم 🤝😂

امان از بچه ها .😅 خیالت راحت

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

آره واقعا هی دارم می بینمش انقدر رفتم تو عمقش یه هو اسم موزیک ویدیو یادم میره😂🚶‍♀️بعد دوباره کامبک ...

🤣🤣🤣🤣باید برم استریم بزنم چند تا

شب برم مگه اینکه الان باید برم پای درسم 😒ایش

تا اون موقع به جای منم بزن😂💁‍♀️