2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
جدی 🤣 خوشونت به خرج نده 😂 شما هم طرفدار این گروه خواننده کره ای هستین؟

😪😂اوکی هوف

اره😁

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اره وای عکسی که کنارش بودو دیدی مثل نامجون شده بچم😍😋 ارههههههه💜😍 الان فکر میکنه همه ارمیای دخت ...

اصن یه وضعی 😂🥲

هی دارم تحلیلش  می کنم ولی هی نمی فهممش😐😂

اینجارو🥲😂

صداشو در نیار اصنم نیستیم 😂😔

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن یه وضعی 😂🥲 هی دارم تحلیلش  می کنم ولی هی نمی فهممش😐😂 اینجارو🥲😂 صد ...

ما قدرت درک اهنگا و موزیک ویدئو های نامجونو نداریم 😭😂خیلی مفهومی اهنگ مینویسه لامصب 

خدایا تو زندگیم همش میخواستم بطری اب و بچه کوچیک و... باشم چه وضعشه😶😂

نه خیلی هم سالمیم فقط زیادی شادیم😪🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

طرفدار این گروه زیاده 😅 دمشون گرم  برگشت بهم اطلاع بدین 🙏😅 😉☘️

خیلی زیاده🚶‍♀️ تو همه جای دنیا

بهت میگم ولی به شرطی که هیچ پستی نذاری اگه بچه ها بهفمن من به یه پسر گفتم بیچارم میکنن😔😂

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

عجببب 😱😂  چقدر طرفدار داره

😁

اره خیلی معروفن اخه

ولی خیلی هم هیتر دارن کافیه عکسشونو بزاری سایت 

سیلی از توهین به سمتت میاد😂

خیلی زیاده🚶‍♀️ تو همه جای دنیا بهت میگم ولی به شرطی که هیچ پستی نذاری اگه بچه ها بهفمن من به یه ...

وات چرا😂

ما قدرت درک اهنگا و موزیک ویدئو های نامجونو نداریم 😭😂خیلی مفهومی اهنگ مینویسه لامصب  خدایا ت ...

آره واقعا هی دارم می بینمش انقدر رفتم تو عمقش یه هو اسم موزیک ویدیو یادم میره😂🚶‍♀️بعد دوباره کامبک تو می

(چرا صحنه اولش کنار دست ددی انقدر دارک بود😐😂)

وایی بطری کوک😂🚶‍♀️

من میکاپ آرتیستم می خوام 😂🚶‍♀️

عا منطقیه :/

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

وات چرا😂

چون این چند روز خودم باعث ترکیدنش شدم 😐😂

بعد دوباره شلوغ میشه فاتحه

در کل فکر نمی کنم حال کنن😂

حالا بذا ببینم اصن برمیگرده یا چی😔🥲

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

خیلی زیاده🚶‍♀️ تو همه جای دنیا بهت میگم ولی به شرطی که هیچ پستی نذاری اگه بچه ها بهفمن من به یه ...

آهان 

باشه قول میدم 🤝😂

امان از بچه ها .😅 خیالت راحت

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

آره واقعا هی دارم می بینمش انقدر رفتم تو عمقش یه هو اسم موزیک ویدیو یادم میره😂🚶‍♀️بعد دوباره کامبک ...

🤣🤣🤣🤣باید برم استریم بزنم چند تا

شب برم مگه اینکه الان باید برم پای درسم 😒ایش

تا اون موقع به جای منم بزن😂💁‍♀️