2821
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3218 بازدید | 502 پست
عا  خوشم اومد ایول  دیگه به خودت نگی بی ناموسا 😂💔 باو اصن یه چی یاد گرفتن گِی..... ا ...

😂😁از طرفی اصلا دلم نمیخواد باهاشون همکلام شم مجبورم میکنن 

جشم😌😂

نمیدونن اگه باشن ما ناراحت نمیشم بلکه خوشحالم میشیم🤣

نه بابا راحت باش من همیشه بیدارم😂منتها یهو بیهوش میشم ولی فعلا هستم 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بخدا هیتر از اب در بیاد همه جا میره میگه ارمیا خلن این مدرک😂🤣 تهیونگ واس ماس😎😋

بیجا کردن می زنیمشون😐💔

عا اصن درس عبرت ملتیم😂🚶‍♀️

بلع بلع به عنوان مدیر برنامه اش تایید میکنم😔✌️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیجا کردن می زنیمشون😐💔 عا اصن درس عبرت ملتیم😂🚶‍♀️ بلع بلع به عنوان مدیر برنامه اش تایید میکنم ...

اصلا باید  بخاطر اینکه تاپیک کتاب رو بی تی اس تبدیل کردیم تشکر کنه 😒😂والا 

من به عنوان زنش گفتم😎😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

😂😁از طرفی اصلا دلم نمیخواد باهاشون همکلام شم مجبورم میکنن  جشم😌😂 نمیدونن اگه باشن ما نارا ...

آره تو سایت کم میشه بحث کرد 😂

تا یه جایی باید جلو بری دیگه بعد اون باید به نفهمیشون احترام گذاشت😔😂

واییی تو هم😂؟ من شیپ نمیکنم و میدونم که اشتباهه ولی واقعا یه چیزایی رو ذهن مریضمون دوست داره واقعی باشه

آها گفتم نکنع خوابت بیاد🥲💔

اصلا باید  بخاطر اینکه تاپیک کتاب رو بی تی اس تبدیل کردیم تشکر کنه 😒😂والا  من به عنوان ...

عا اصن فردا اسی میاد برا روز دخترو این تبدیل فوق العاده کادو هم میدع 😂✌️

کثافت رکب خوردم 😂😔💔

آره تو سایت کم میشه بحث کرد 😂 تا یه جایی باید جلو بری دیگه بعد اون باید به نفهمیشون احترام گذاشت😔 ...

😁دقیقا من باید یک چند تا توهین ملس بکنم دلم خنک شه چون تو سایت نمیشه بیخیال میشم

اره دقیقا منم شیپر تعصبی نیستم ولی خب اره👀😋😂😂😂

نه بابا 😁❤️

عا اصن فردا اسی میاد برا روز دخترو این تبدیل فوق العاده کادو هم میدع 😂✌️ کثافت رکب خوردم 😂😔💔

🤣پارمون نکته بقیش پیکش

😎😂بعله

منم به هیچ عنوان نیستم  حالا کدوم شیپ شیطون؟😁✌️

😔😂

داشم راستش 

7×7

هرکی بشه خوشحالیم 🤣ولی دروغ چرا عاشق نامجین و سپم

قیافه استارتر: کادو می خوای نع‌؟

همین دمپایی رو میکنه تو حلقمون🤣😔

وایی میگم کثافتی 😔😂💔 دوتایی ک گفتی واقعا به هم میان!😂😔✌️ تهکوک چطو؟

🤣😂😋❤️

😔😂انشالله واقعا حرفای هیترا که میگن گی درست باشه

میدونی تو این شیپ میمونم که کوکوی یا تهکوک برای همین خل میشم😂😂😂😂😂

یا خودا نع🥹😂

🤣😂فقط امیدورام این همه چرت گفتیم واقعا نخونه 

2790
2823
2791
2779
2792