2821
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3218 بازدید | 502 پست
جرررررر😂😂😂 عا بخدا همین میشه احتمالا  بعد دیگه نع به موزیک ویدئو نامجون می رسیم نه برگشت ج ...

😭😭😭نه

استاتر مارو ببخش😔😭😂

اسی فردا قطعا فکر میکنه ما خلیم

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@fojoshi

اشتباه گرفتی اگه فکر میکنی درست میگی زرتی قفل نکن تا جوابتو بگیری

شده پیگیری میکنم بخاطر توهینت به نی نی یار میگم همچنین قانونی میشه پیگیری کرد❤️💁‍♀️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین وافعا به غلط کردن میندازت😂💔 عا خوبن ولی رو پسراش غیرت دارع:/

یادش بخیر یک زمانی اینجوری بودم🥺😂

رو گروه هایی که استن میکردم خییلی غیرتی میشدم😂😂

😭😭😭نه استاتر مارو ببخش😔😭😂 اسی فردا قطعا فکر میکنه ما خلیم

همینی که این میگه 😂🚶‍♀️

شایدم فکر کنع یه چی زدیم ولی ما درواقع زیادی نرمالیم فقط یه ذره مواد مخدر BTS با دوز چشای تهیونگ زدیم آره در کل چیز زیادی نی 😂😔👀

تازه بهش چنتا آهنگ بی تی اس پیشنهاد دادم گفتم بگوشه بعد نظرشو بگع😂👀

همینی که این میگه 😂🚶‍♀️ شایدم فکر کنع یه چی زدیم ولی ما درواقع زیادی نرمالیم فقط یه ذره مواد مخدر ...

هعی داره بدترم میکنیم😶😂😂

فردا اگه اومد گفت چندتا ارمی خل دیدم تقصیر ماس 😂😂

هعی داره بدترم میکنیم😶😂😂 فردا اگه اومد گفت چندتا ارمی خل دیدم تقصیر ماس 😂😂

رفت صفحه ۱۴😂🤦‍♀️

گفتم دیگه خود بی تی اس زیاد مشکل نیس این چشایی که دوزشو بردن بالا بدش کردن😔💔

عا  واسه رفیقم ناموس خانوادگی  واسه من ناموس وطنی😂😐💜

وای🤣🤣🤣🤣

ولی یعنی من بی ناموسم؟ 

رفت صفحه ۱۴😂🤦‍♀️ گفتم دیگه خود بی تی اس زیاد مشکل نیس این چشایی که دوزشو بردن بالا بدش کردن😔💔

اگه یهو عاشق این چشا شد چیییی😔🤣

تو غلط می خوری  ینی یکی از اعضا بد بگه تو نگا میکنی؟😐😂

نههههههه

پارش میکنم😔💅🤣

اتفاقا امروز یکی روم ریپ زد تو سایت نوشت گی تی اس

یکچیزایی بارش کردم تو چند خط مطمئنم قبلش پودر شد😐

ولی خب دیگه جوابشو ندادم گفتم امضام 

نکن با خودمو خودت  واقعنی فردا استارتر منحدممون میکنع 😔😂😂 دیگه مشکل خودشه ما به کسی تهیونگ ...

بخدا هیتر از اب در بیاد همه جا میره میگه ارمیا خلن این مدرک😂🤣

تهیونگ واس ماس😎😋

نههههههه پارش میکنم😔💅🤣 اتفاقا امروز یکی روم ریپ زد تو سایت نوشت گی تی اس یکچیزایی بارش کردم تو ...

عا 

خوشم اومد ایول 

دیگه به خودت نگی بی ناموسا 😂💔

باو اصن یه چی یاد گرفتن گِی.....

این روزا خیلی فشارین دت دت رو دوبار زدن ترکوندن بی ناموسا😐💔

آجی میگم من مزاحمت نیستم آخه خودم عین جغدم😂✌️

2790
2823
2791
2779
2792