2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
دقیقااااا  فقط امیدوارم ناراحت نشن😂😂

اگه به ما باشه که همینجور این تاپیکو می بریم جلو با بحث کتاب شروع شد با BTS تمومش می کنیم 😂💔

آره امیدوارم😂✌️

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

قبول دارم  مث ناجیای واقعی  مث وقتی ک داری تو بدبختی دست و پا میزی و یهو یه صدای بهشتی ن ...

وای خدایا دقیقا همینه 

چرا با هر ارمی صحبت میکنم همه همین بودیم دقیقا همون موقع که نیاز داشتیم یهو اومدن تو زندگیمون جدی جالبهههه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به ما باشه که همینجور این تاپیکو می بریم جلو با بحث کتاب شروع شد با BTS تمومش می کنیم 😂💔 آره ...

بعد استارتر با فحش جمعمون میکنه 😔😂💅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وای خدایا دقیقا همینه  چرا با هر ارمی صحبت میکنم همه همین بودیم دقیقا همون موقع که نیاز داشتیم ...

منم تا جایی که یادم میاد صحبت همه همین بوده

چون اونا واقعا فرشته ان:/

راستی بایست کی بود!

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

منم تا جایی که یادم میاد صحبت همه همین بوده چون اونا واقعا فرشته ان:/ راستی بایست کی بود!

ارههههههه🥺💜

کوک بود اول  ولی الان ot7 شدم

2019ارمی شدم تقریبا 

تا سال 2021 کوک بود بایسم😁

بعد استارتر با فحش جمعمون میکنه 😔😂💅

فکر کرده 😐😔💔

ما هم با ددی و هندسام حلش میکنم 

یه جور اتک می زنیم که اصن نفهمه چه جو خوردع😂😔

عا کوکی هم داریم 😂✌️

وای دختر حالا بیادو فردا  استارتر فن بوی شه😂💜

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

ارههههههه🥺💜 کوک بود اول  ولی الان ot7 شدم 2019ارمی شدم تقریبا  تا سال 2021 کوک بود با ...

چه جالب !

راستش منم یه دور همه بایسم بودن😂 

ولی از یه جا به بعد مثل تو متوجه شدم همه شون رو به یه اندازه دوست دارم و دیگه بایسی نداشتم 🥹💜✌️

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

فکر کرده 😐😔💔 ما هم با ددی و هندسام حلش میکنم  یه جور اتک می زنیم که اصن نفهمه چه جو خوردع ...

جرررر خدا نکشت

وای عکسو 😍😍😍😍😍😍😋😋😋😋

داشمون هیتر نشه فن بشه خوشحال میشم 🤣🤣🤣

چه جالب ! راستش منم یه دور همه بایسم بودن😂  ولی از یه جا به بعد مثل تو متوجه شدم همه شون رو ...

اره خب کوک اخلاقاش تایپیه که دوست دارم😁برای همین بایسم شد اول 

اره دقیقا از موقعی که تو تلگرام دیگه نتونستم تصمیم بگیرم کی رو پروفم باشه یا تم کیو بزارم رو تلگرامم فهمیدم😂

جرررر خدا نکشت وای عکسو 😍😍😍😍😍😍😋😋😋😋 داشمون هیتر نشه فن بشه خوشحال میشم 🤣🤣🤣

😂🫂

عا اصن عکس خداس🥹✌️

راس میگیا فردا میاد هیتر میشه 😐

عیب نداره واکنشم به هیتر شدن استارتر 

این ری اکشن جین خواهد بود:

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

😂🫂 عا اصن عکس خداس🥹✌️ راس میگیا فردا میاد هیتر میشه 😐 عیب نداره واکنشم به هیتر شدن استارتر&nb ...

فردا استاتر با چوب میوفته دنبالمون😂😂بعد ریکشنمونو میزاره حالا وایسا

اره خب کوک اخلاقاش تایپیه که دوست دارم😁برای همین بایسم شد اول  اره دقیقا از موقعی که تو تلگرا ...

بلع بلع مشخصه 😂💔

اگه یکی ازدوستان نی نی سایتیم اینجا بود می کشتت که راجب خودت و پیرش آیو گفتی😐😂

عا بخدا اصن نمیشه یکیو بیشتر دوست داشت👀✨️

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

فردا استاتر با چوب میوفته دنبالمون😂😂بعد ریکشنمونو میزاره حالا وایسا

جرررررر😂😂😂

عا بخدا همین میشه احتمالا 

بعد دیگه نع به موزیک ویدئو نامجون می رسیم نه برگشت جین رو به چشم می بینیم هعب😔🥹💔

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

بلع بلع مشخصه 😂💔 اگه یکی ازدوستان نی نی سایتیم اینجا بود می کشتت که راجب خودت و پیرش آیو گفتی😐😂 ...

😂😂😂غلط کردم 

اخه. واقعا خیلی خوبن