2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان 😄😅 ای جان ، خدا حفظشون کنه  خب بچه ان دیگه عیب نداره  بنظرم دیگه نیم ساعت یا یه ...

فدات مهربون 

من اکثرا اول روز یا اخرشب مطالعه میکنم طول روز وقت ندارم اصلا 

ولی تنهاکاریه ک بهم ارامش میده 

این خونه جای کتابخونه زدن ندارم 

برای همین فعلا عضو کتابخونم تا جابجا بشم کتابخونه بزرگ بزنم😍من عاشق کتابم عاشق بوی ورقش 

بقول همسرم وقتی کتاب میخونی هرچی باهات حرف بزنیمم نمیشنوی از بس دوسش داری🤣

فدات مهربون  من اکثرا اول روز یا اخرشب مطالعه میکنم طول روز وقت ندارم اصلا  ولی تنهاکاری ...

☘️

منم آخر شب معمولا رمان میخونم 

چه خوب . واقعا کتاب حال و هوای خودشو داره به قول شما ورق هاش یا حتی بوی کتاب منم عاشقشم .

ایشالا کتابخونه خودتونو میزنید 😉

خیلی خوبه تو جامعه امروزی  افرادی مثل شما هنوز هستن 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

😅 چه خوب که فوتبالی هستین . من اتفاقا برعکس شما هستم  بنظرم فوتبال ایرانم مثل سینماش هست😅 ...

نه دیگه سینماش اونقدر داغون نیست 

مدیری_صحت_فرهادی_عباس کیا رستمی_حقیقی

من ایرانی فوتبال ایرانی نبینم؟

یسری سریالای ایرانی نبینم؟

اصلا این در حد یه شعار وگرنه نمیشه که کسی ندیده باشه😄

اما فوتبال ایران هم قدیم خوب بود 

کم لطفی نشه بهش

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
شما رو نمیدونم ولی من همه کارایی که انجام میدم از روی علاقه اس

بعضی وقتا منطقم به علاقم چیره میشه.

بهرحال درسته ادما متفاوتن

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
🙏☘️☘️

البته اینم بگم

بنده خودم سینما ایران پسندم نیست

اما بعضی وقتا(چون خودم از همه کشور ها سریال و فیلم میبینم)

به ایران کلم لطفی میشه

و از طرف کی؟خود ایرانیا

یسری سریالا کره ای/چینی/ژاپنی/هندی/ترکیه

فرانسه و... واقعا مزخرف ان 

مزخرف زیاد تو سینمای ما به عنوان جهان سومی بودن عجیب نیست

اما وقتی نگاهمون رو باز تر کنیم می‌بینیم

نه یسری  سریال و فیلم خوب هم داریم

بازیگر خوبم داریم

اما متاسفانه خب اینجا ایرانه...

به عنوان مثال یا ۳۶۵ روز افتر ، ایفوریا

باور کنید مزخرف ترین های سینمای ما باارزش تراز این هستن

اما همچنان هموطن من معتقده افتر مثلا از برادران لیلا بهتره

و خب خنده داره این موضوع

●من از دیدگاه کلی میگم●

یک فیلم سینمایی طنز که خیلی قشنگ و پرمحتوا باشه معرفی کن😅

پرواز در آشیانه فاخته

رستگاری در شاوشنگ

باشگاه مشت زنی

صبحانه در تیفانی

وکیل مدافع شیطان

بعضی وقتا منطقم به علاقم چیره میشه. بهرحال درسته ادما متفاوتن

منطق من به علاقم مربوط میشه :/

فکر نمی کنم خوندن کتاب شخصی که دوسش نداشته باشم کار منطقی و لذت بخشی باشه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

پرواز در آشیانه فاخته رستگاری در شاوشنگ باشگاه مشت زنی صبحانه در تیفانی وکیل مدافع شیطان

مرسی زیباااا😍😘❤️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سبک رمان های تامس هاردی، جک لندن، ایملی بروننه، جورج اورول، صادق هدایت، رودوس دارم

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️