2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
منطق من به علاقم مربوط میشه :/ فکر نمی کنم خوندن کتاب شخصی که دوسش نداشته باشم کار منطقی و لذت بخشی ...

گفتم که آدما متفاوتن..

اما خب●برای من بعضی وقتا اونقدر یک اثر قابل تأمل هست

و ارزشش رو داره که پا روی علاقه ام بذارم و بخونمش

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت مهربون💚✨️ راستی پروفایلت انرژی مثبتیهاا

😍❤️🌱

ای وای😁مرسی

والا کویین پروفایل شماهم دل مارو برده🥺😍

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

😍❤️🌱 ای وای😁مرسی  والا کویین پروفایل شماهم دل مارو برده🥺😍

یه چیزی بگم؟اولین باره میبینم یه آرمی دور برم هست که بلینک رو هم دوس داره

و بقول شاعر هارتم تِرک خوردد💚🥹😂✨️

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
اره حق باتوعه🙂💜

نظراتت رو راجع به فوتبال خوندم

همیشه دوس داشتم مثل شما باشه اطلاعاتم ، خیلی خوشم اومد💚👏🏻

نظراتت رو راجع به فوتبال خوندم همیشه دوس داشتم مثل شما باشه اطلاعاتم ، خیلی خوشم اومد💚👏🏻

قربانت 

اگه علاقه داشته باشی از منم بهتر میشی

مهم تر از همه اینه که اول فوتبالو بفهمی

بعد متوجه میشی فوتبال شبیه ترین چیز به زندگیه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

یه چیزی بگم؟اولین باره میبینم یه آرمی دور برم هست که بلینک رو هم دوس داره و بقول شاعر هارتم تِرک خو ...

دروغ چرا وقتی دیدیم پروفت جنیه داری اینو میگی برگام ریخت 🤣🤣

تا وقتی طرف هیت نده مهم نیست از چه فندومی باشه جیگر 😁❤️من خودم چند گقت پیش آهنگ لالیسا و بومبایا شده بود قفلیم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

قربانت  اگه علاقه داشته باشی از منم بهتر میشی مهم تر از همه اینه که اول فوتبالو بفهمی بعد مت ...

اتفاقا علاقه دارم منتها متاسفانه یکمی ام که بلدم همش راجع به فوتبال ایرانه

اما سخت ترین کار شناخت تک تک تیماس یکم سختمه 😬😂

اما حتما با کتابای که تو و اسی معرفی کردی شروع میکنم

دروغ چرا وقتی دیدیم پروفت جنیه داری اینو میگی برگام ریخت 🤣🤣 تا وقتی طرف هیت نده مهم نیست از چه فن ...

عزیزم🥹😂دقیقا منظورت رو میفهمم

متاسفانه یسری تازه وارد جَو بین مارو فنارو بهم زدن

وگرنه خود ایدلامون هم باهم خوبن

اینم بگم خودم آرمی ام هستم😁💚✨️

الان که گفتی بومبایا همش تو ذهنم پلی شد

فکر کن تازه دینی داشتم میخوندم 

یه طرف آیه و حدیث یه طرف بومبایا🚶‍♀️

اتفاقا علاقه دارم منتها متاسفانه یکمی ام که بلدم همش راجع به فوتبال ایرانه اما سخت ترین کار شناخت ت ...

خوبع عیب نداره

سخت نیس اصلا اول لیگ های مختلف رو باید بشناسی بعد تیما

این کتابا راستش به اینکه رو همه تیما شناخت داشته باشی زیاد خوب نی 

کمکی خواستی بگو حتما

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

عزیزم🥹😂دقیقا منظورت رو میفهمم متاسفانه یسری تازه وارد جَو بین مارو فنارو بهم زدن وگرنه خود ایدلا ...

دقیقا درسته 

کاشکی این تاکسیک بودنا تموم شه

متاسفانه اگه تو چنلای تلگرام اعلام کنی ارمی بلینکی هیچکدوم از فندوما به عهدت نمیگیرن 🙂😂

وای 🤣🤣🤣من عاشق رقصشم کم مونده وسط خیابون برم بومبایا برقصم🥺😂

خوبع عیب نداره سخت نیس اصلا اول لیگ های مختلف رو باید بشناسی بعد تیما این کتابا راستش به اینکه رو ...

حتما عزیزم

کنکور تموم شه درخواست میدم

و سرت رو درد میارم

تهش تو نینی یار رو تگ میکنی میگی خستم کردد این دخترهه

دقیقا درسته  کاشکی این تاکسیک بودنا تموم شه متاسفانه اگه تو چنلای تلگرام اعلام کنی ارمی بلینک ...

وایییی وایی دقیقااااا

هربار میگم هم آرمی ام هم بلینک

اصلا سکوت میشه مرگبارررر😭🤣

از اونجنای که من اصلا رقص بلد نیستم

پس تو بیا برو برقص من لب خونیش رو برات میرم✨️😂😂

وایییی وایی دقیقااااا هربار میگم هم آرمی ام هم بلینک اصلا سکوت میشه مرگبارررر😭🤣 از اونجنای که م ...

😁😂من ترجیح میدم با گفتن مولتی فنم خودمو بکشم به کنار

اخه من ارمی استی دو آتیشه ام وقت بین این دوتا فندوم فنوار میشه خیلی ریز از یک گوشه محو میشم🤣

😔😂😂دهنت