2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
😁😂من ترجیح میدم با گفتن مولتی فنم خودمو بکشم به کنار اخه من ارمی استی دو آتیشه ام وقت بین این دوت ...

پس منم از این به بعد همینو میگم😬😂

از یه جای به بعد میترسیدم بگم فن این دوتام

فقط میگفتم اکسو وقتی ام فنوار میشه دقیقا همین حرکت تورو میزنم😂😂🤦🏻‍♀️

💋

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
پس منم از این به بعد همینو میگم😬😂 از یه جای به بعد میترسیدم بگم فن این دوتام فقط میگفتم اکسو وقت ...

اره بابا اصلا نگو ارمی بلینکی👀😂باز تو اینستا بهتره تلگرام وضعش داغونه

اکسو که اصلا نگو🤣مخصوصا اینروزا 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم کنکور تموم شه درخواست میدم و سرت رو درد میارم تهش تو نینی یار رو تگ میکنی میگی خستم کر ...

ایشالا ک موفق میشی و به هدمت می رسی 

من از خدامم هست این چه حرفیه

منتظرت می مونم زیبا

هیچی بهتر از این نیست با یه آرمی از فوتبال حرف بزنی

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

اره بابا اصلا نگو ارمی بلینکی👀😂باز تو اینستا بهتره تلگرام وضعش داغونه اکسو که اصلا نگو🤣مخصوصا ای ...

منه بی خبرررر چرا اکسو چیکار کرده

قشنگای من همیشه سرشون تو کار خودشونه که🫠

وای اینستا که اصلاااا نمیگم ببین نههه😂🤦🏻‍♀️😬

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
ایشالا ک موفق میشی و به هدمت می رسی  من از خدامم هست این چه حرفیه منتظرت می مونم زیبا هیچی ب ...

اووو عزیزمم💚

دعا کن امتحانا ترمیم و کنکورم خوب پیش بره

میگن دعای بقیه گیراس،تا

زودی بیام و باهم حرف بزنیم

منه بی خبرررر چرا اکسو چیکار کرده قشنگای من همیشه سرشون تو کار خودشونه که🫠 وای اینستا که اصلاااا ...

سر مت گالا 

آرمیا و استی ها دارن دعوا میکنن😐👀

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

سر مت گالا  آرمیا و استی ها دارن دعوا میکنن😐👀

جدی؟چرااا؟

الان باید استی و بلینک دعوا کنن این حداقل عادی تره 😐

جدی؟چرااا؟ الان باید استی و بلینک دعوا کنن این حداقل عادی تره 😐

باو اصن معلوم نبود کی شروع کرد

یه سری از استی ها اومدن گفتن استری کیدز بهترینه کیپاپه رفته مت گالا آرمیام دیگه اومدن گفتن ماراهو هموار کردیمو الان اعضا سربازی ان وگرنه دعوت می شدن 

درکل سر این دعوته بحث بود 

حالا انگار چیه مت گالا خیلی از سلبریتی های دیگه ام نرفتن

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

جدی؟چرااا؟ الان باید استی و بلینک دعوا کنن این حداقل عادی تره 😐

یه سری از استی ها اومدن گفتن الان آرمیا فشار میخورن استری کیدز رفته مت گالا😐😐

ولی در کل مقصر هردو فندوم بودن

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

منه بی خبرررر چرا اکسو چیکار کرده قشنگای من همیشه سرشون تو کار خودشونه که🫠 وای اینستا که اصلاااا ...

اینروزا یکم فنوار راه افتاد 

یکم اوضاع هایب بهم ریخت یک خانمه اومد گفت اره هایب همه جوایز بی تی اس رو میخریده

بعد اکسوالا اومدن. گفتن نمیدونم دسانگ 2016 2017 هم حق اکسو بوده بی تی اس تقلب کرده و.... 

کلی جنگ بود😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

باو اصن معلوم نبود کی شروع کرد یه سری از استی ها اومدن گفتن استری کیدز بهترینه کیپاپه رفته مت گالا ...

اوضاع برای منه ارمی استی خیلی سخت بود این چند وقت 💁‍♀️

باو اصن معلوم نبود کی شروع کرد یه سری از استی ها اومدن گفتن استری کیدز بهترینه کیپاپه رفته مت گالا ...

من خودم فنوار بازی بدم میاد

حقیقت اینه پولش رو اونا میگیرن

موفقیتش برا اوناس ما میتونیم خوشحالی کنیم و حمایت،

اما بحث دعوا روحیه خودمون بهم میریزه ما طرفدارشون شدیم

که حالمون خوب شه یا بد؟کاش بپرسن از خودشون اینو

😐🤦🏻‍♀️