2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست
اینروزا یکم فنوار راه افتاد  یکم اوضاع هایب بهم ریخت یک خانمه اومد گفت اره هایب همه جوایز بی ت ...

الان نمیدونم بگم خداروشکر از اینا بی خبرم یا...🤦🏻‍♀️

کاش اینو بفهمن هر گروهی توی جای

خودش خوب عالیه 

کاش😬😂😤

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
اوضاع برای منه ارمی استی خیلی سخت بود این چند وقت 💁‍♀️

فکر کنم فقط یه گوشه نسته بودی نگا میکردی😂💔

من واقعا موافق این بحثای چرت اونم سر مت گالا نیستم ولی ناخواسته وارد دعواها شدم😂👀

دیگه یه سری از استی ها گندش دراورده بودن خیلی بی احترامی می کردن...

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم فنوار بازی بدم میاد حقیقت اینه پولش رو اونا میگیرن موفقیتش برا اوناس ما میتونیم خوش ...

نمی دونم 

تا تونستم به هر فندومی احترام گذاشتم 

ولی یه چیزی بگم آرمی شدم نه فقط به خاطر حال خوبم اینکه تحت هر شرایطی چه خوب چه بد کنار BTS باشم و حمایت کنم

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

فکر کنم فقط یه گوشه نسته بودی نگا میکردی😂💔 من واقعا موافق این بحثای چرت اونم سر مت گالا نیستم ولی ...

دقیقا اصلا فضای مجازی نرفتم 😶

دوطرف همو پاره کردن😐

اخه اصلا من نمیدونم کاش یک قانونی وجود داشت فقط فندومی هایی که گروهاشون هم نسلن باهم فنوار کنن😐

من اول که طرفدار اسکیز شدم گفتم خب خوبه یک گروه اروم و کناره و بدون حاشیه چون اول ارمی بودم گفتم برای تعادل 

نمیدونستم قراره معروف شن و با ارمی فنوار داشته باشن 😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان نمیدونم بگم خداروشکر از اینا بی خبرم یا...🤦🏻‍♀️ کاش اینو بفهمن هر گروهی توی جای خودش خوب عا ...

بگو خداروشکر 💁‍♀️😂

خیلی چرند شده کیپاپ قبلا حیلی خوب بود

اینروزا شده فقط فنوار فنوار😶

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نمی دونم  تا تونستم به هر فندومی احترام گذاشتم  ولی یه چیزی بگم آرمی شدم نه فقط به خاطر ...

ببین میدونم منظورت رو

شاید من منظورم رو بد رسوندم

من منظورم اینه اینقدر دعوا کردن واقعا قشنگ نیست

و بوی بچه سالی بودن میده

که اتفاقا بیشتر فنای که سنشون کمه ام دعوا میکنن باهم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
دقیقا اصلا فضای مجازی نرفتم 😶 دوطرف همو پاره کردن😐 اخه اصلا من نمیدونم کاش یک قانونی وجود داشت ف ...

کآر خوبی کردی

ولی یه چی بگم اگه همین کلمه هم نسل رو توی تلگرام یا حتی اینستا به کار می بردی اعلام جنگ محسوب می‌شد 😂💔

ولی در کل خودم فقط و فقط  فن بی تی اس ام ولی هیچ وقت بی احترامی نکردم به هیچ فندوم و گروهی 

این چندروزه اصن گندش در اومد 

نمیدونم از کی تاحالا مت گالا دعوت شدن میشه بهترین کیپاپ البته شاید اونا بهترن و بی تی اس از کیپاپ بهتر 😂😔💜

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

ببین میدونم منظورت رو شاید من منظورم رو بد رسوندم من منظورم اینه اینقدر دعوا کردن واقعا قشنگ نیست ...

قبول دارم واقعا 

اصن گندش دراوردن 

خیلی بد بود مخصوصا تو چنلا

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

بگو خداروشکر 💁‍♀️😂 خیلی چرند شده کیپاپ قبلا حیلی خوب بود اینروزا شده فقط فنوار فنوار😶

پس خداروشکر 😂✨️

موافقم واقعاا +کیدراما(البته بازم صد رحمت به کیدرما)

بقول شاعر:یه موقع هایی بود دنیا قشنگ بود

یه موقع هایی بودهر ورمون رنگ بود :>🩶

قبول دارم واقعا  اصن گندش دراوردن  خیلی بد بود مخصوصا تو چنلا

خود ایدلا(لیسا_جیسو_وی_جیمین)

چندبار توی لایو گفتن بسه دعوا نکنید و فلان

ولی کو گوش شنوا..

کآر خوبی کردی ولی یه چی بگم اگه همین کلمه هم نسل رو توی تلگرام یا حتی اینستا به کار می بردی اعلام ج ...

دقیقا 😶😂

میدونی تو فندومای زیادی بودم

توایس

سوپرجونیور

ایتزی

انهایپن

همه رو یک دوره ای بودم

همه فکر میکنن گروه خودشون بهترینه و میان حقیقت اصلی رو کتمان میکنن لامصبا😁💔

ارمیا هم کرم کم نریختنا خودم اینور بازار هم بودم😔😂

خود ایدلا(لیسا_جیسو_وی_جیمین) چندبار توی لایو گفتن بسه دعوا نکنید و فلان ولی کو گوش شنوا..

عا بخدا 

طفلک اعضا الان تو سربازی بعد آرمیا😂✌️

ولی حس میکنم اگه نامجون بود یه طور دیگه میشد🥹😂💔

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

پس خداروشکر 😂✨️ موافقم واقعاا +کیدراما(البته بازم صد رحمت به کیدرما) بقول شاعر:یه موقع هایی بود د ...

دقیقااااا💁‍♀️

یک موقعی کیدراما اوجش بود که ترکوند واقعا خفن بود

الان خیلی کم پیش میاد سریال درست حسابی بیاد

یا هرچند وقت یکبار میزنن تو کار سناریو تکراری 😐

دقیقا 😶😂 میدونی تو فندومای زیادی بودم توایس سوپرجونیور ایتزی انهایپن همه رو یک دوره ای بودم ...

ماشالا بت 😂✌️

آره طبیعیه همه نگاه تعصبی دارن دیگه 

آره ما آرمیا هم یه وقتایی تقصیر خودمونع😂💜

حقیقت اصلی ‌؟ نظرم نظرته دیگه؟

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

عا بخدا  طفلک اعضا الان تو سربازی بعد آرمیا😂✌️ ولی حس میکنم اگه نامجون بود یه طور دیگه میشد ...

هوفف کاش یه ذره فکر وضعیت ایدلشون رو هم کنن 

بعد دعوا کنن🤦🏻‍♀️

باور کن نامجون هم دیگه صبرش سر اومده بیچاره بچه😂